yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV Satu-Maija Arvoyrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV Satu-Maija Arvo

100% asiakkaista suosittelee

Satu-Maija Arvo

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Alppila

satu-maija.arvo@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 3099362Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Satu-Maija Arvo
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

45

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 45 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Palvelen asiakkaitani laadukkaasti, tavoitteellisesti ja suurella sydämellä - asiakkaitteni toiveet aina huomioon ottaen. Saan jatkuvasti positiivista palautetta iloisuudestani, ahkeruudestani ja sinnikkyydestäni. Mottoni on ”asenne ratkaisee” ja tämä näkyy kaikessa toiminnassani. Tehdään yhdessä tuloksellinen myynti- ja markkinointisuunnitelma Sinunkin asunnollesi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Erinomaista asiakaslähtöistä palvelua. Positiivinen välittäjä jäi mieleemme jo useita kuukausia aiemmin eräällä näytöllä. Oman asuntomme myynti sujui sovitusti ja nopeasti sekä tiedotus oli aina ajankohtaista. Saimme myös neuvoja uuden asuntomme suhteen vaikka se ei ollutkaan kiinteistömaailman listalla. Erinomaista palvelua jota tulemme jatkossakin käyttämään!

Asunnon myyjä

Olen yllättynyt, ja pelkästään positiivisesti, kuinka mainiolla tavalla ja vaivattomasti kaikki järjestyi Satu-Maijan kanssa. Asuntoni meni kaupaksi nopeammin kuin uskalsin ehkä toivoakaan, ja lopputulos oli vähintäänkin toivotunlainen. Voin varauksetta suositella Satu-Maijaa, sekä koko Alppilan kiinteistömaailmaa ja sen henkilökuntaa. Kiitos.

Asunnon ostaja

Pätevä, tehokas ja aurinkoinen välittäjä. Hyvä yhteydenpito. Kaikki sujui nopeasti ja mallikkaasti. Suosittelen.

Asunnon myyjä

Vaikka emme ole vielä tehneet päätöstä välittäjän suhteen, haluaisin antaa positiivista palautetta Satu-Maija Arvosta. Hän oli meihin ihailtavan nopeasti yhteydessä puhelimitse ja teki kotikäynnillä tosi positiivisen vaikutuksen. Satu-Maija vaikutti todella ammattitaitoiselta ja oli luontevan oloinen, ei liian myyvä mutta kuitenkin vakuuttava. Vaikka emme valitsisi Kiinteistömaailmaa auttamaan asuntomme myynnissä, suosittelisin ehdottomasti Satu-Maijaa kenelle tahansa.

Asunnon ostaja

Satu-Maija on aivan huippuihana välittäjä, joka oli myös ostajan (siis minun) tukena hienolla tavalla. Hänestä välittyi luotettava, rehellinen ja asiantunteva ote alusta loppuun asti.

Asunnon ostaja

Sydämelliset kiitokset kaikesta avusta.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui aivan erinomaisesti! Satu-Maija on todella rautainen ammattilainen ja mahtava, aurinkoinen persoona. Hän piti meidät aina ajan tasalla ja yhteydenpito oli mutkatonta. Heti alusta alkaen tuli fiilis, että voimme luottaa 100-prosenttisesti siihen, että Satu-Maija hoitaa asuntomme myynnin parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjouskauppa myyntitapana yllätti myös erittäin positiivisesti, ja olemme iloisia, että Satu-Maija sai meidät ylipuhuttua kokeilemaan sitä.

Asunnon myyjä

Satu-Maijalla riitti energiaa ja hän hoiti koko prosessin mallikkaasti alusta loppuun! Hän ymmärsi mitä me halusimme välittäjästämme ja toteutti sen. Hänen kanssaan oli ilo olla tekemisessä ja jokaisessa tapaamisessa hän hoiti asiat hyvin hymysuin

Asunnon myyjä

Kaikki sujui aivan erinomaisesti! Satu-Maija on todella rautainen ammattilainen ja mahtava, aurinkoinen persoona. Hän piti meidät aina ajan tasalla ja yhteydenpito oli mutkatonta. Heti alusta alkaen tuli fiilis, että voimme luottaa 100-prosenttisesti siihen, että Satu-Maija hoitaa asuntomme myynnin parhaalla mahdollisella tavalla.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV Satu-Maija Arvo
Satu-Maija Arvo, Kiinteistömaailma Helsinki Alppila