81.581.53h-3hValssimyllynkatu 15, Helsinki, 00920

Asunto Oy Helsingin Valssimyllynkatu 13

368 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Helsingin Valssimyllynkatu 13Uudiskohde
Esittely
Huoneistot
Valssimyllynkatu ulko 3

Myllykylä Helsingin Myllypurossa!

Viihtyisää asumista raideratikan varrella puukaupunkikylässä!

Haluttu ja tutuksi tullut Myllykylä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden toteuttaa unelmasi luonnonläheisestä asumisesta hyvien palveluiden ympäröimänä. Luonnonkauniille, metsäiselle alueelle rakennettu Myllykylä jatkuu korkealle kallionlaelle tarjoten huikean näköalan kauas. Idyllinen puutaloyhteisö sijaitsee mukavasti erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä, tulevan Raide-Jokerin reitin varrella.

Erinomaista arkkitehtisuunnittelua

Modernit ja laadukkaat Myllykylän talot edustavat uutta puutaloarkkitehtuuria suurine ikkunoineen ja selkeine yleislinjoineen. Tasokas suunnittelu jatkuu myös asuntojen sisätiloissa, joiden avarat ja toimivat tilaratkaisut luovat perustan viihtyisään asumiseen. Myllykylän monista asuntotyypeistä saa jokainen oman kotinsa ikäänsä ja perheen kokoon katsomatta. Asunnot ovat myös monipuolisesti muunneltavissa asumisen elinkaaren mukaan.

Hinnasto>>

 

 

Taloyhtiöllä on täysin oma tontti

As Oy Helsingin Valssimyllynkatu 13 -niminen taloyhtiö rakennetaan taloyhtiön omalle tontille, onko sillä merkitystä?

Kyllä!
Esimerkiksi ilman vuotuisia vuokrankorotuksia 81,5 m2 asunnosta                   vuokratontilla (vuokraoletus 2,5 €/m2) kahdessakymmenessä vuodessa maksettaisiin tontin vuokranantajalle lähes 50 000 euroa.

Säästät esim. 10 vuodessa jo uuden hyvän auton verran kun asut tässä taloyhtiössä!

Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>

Valssimyllynkatu 13 fiilis

Toimivat kaupunkiyhteydet ympäri pääkaupunkiseudun

Alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Helsingin keskustaan pääsee Itäväylää pitkin sekä metrolla että omalla autolla moneen suuntaan. Kehä I kulkee runsaan kilometrin päässä.

Jokerilinjan muuttuessa pikaratikaksi nopeutuu matkanteko Espoon Keilaniemen ja Itäkeskuksen välillä entisestään. Raidejokeri tulee kulkemaan Valssimyllyntien välittömässä läheisyydessä ja lähimmän pysäkin sijainti tulee olemaan muutaman sadan metrin päässä. Raidejokerin on tarkoitus aloittaa toimintansa 2020-luvun alkupuolella.

Puinen kaupunkikylä

Luonnonkauniiseen ympäristöön valmistunut Myllykylä on yksi suurimpia pientalorakentamisen kohdekokonaisuuksia. Myllykylä on nykyaikainen puukaupunkikylä, jossa on useita erilaisia pien-, pari- ja rivitaloihin sijoittuvia asuntotyyppejä.

 

Kaikki palvelut kävelymatkan päässä

Alueella on kattava peruspalvelujen verkosto, joka uudistuu ja paranee. Nopeat kulkuyhteydet niin metrolla kuin tulevaisuudessa myös pikaratikalla sekä kevyen liikenteen viherväylä kotikadulta Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueen suuntaan helpottavat arkea.

Alueella on ohjattuja liikunta-aktiviteetteja koko perheelle ympäri vuoden. Mahdollisuudet harrastaa kodin lähellä mm. jääkiekkoa, luistelua, jalkapalloa, salibandya, uintia, tennistä ja muita mailapelejä löytyvät
kävelymatkan päästä.

Helsingin Valssimyllynkatu 13 ulko 1

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!