36.51101h-4hToinen linja 3, Helsinki, 00530

As Oy Hgin Toinen linja 3, Helsinki

360 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - As Oy Hgin Toinen linja 3, HelsinkiUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Tervetuloa Kallioon, aivan Hakaniemen hallin kupeeseen!

Suosittu Kallio ja Hakaniemi esittäytyy upouusilla kodeilla. Erinomainen sijainti arvokkaassa alun perin jo 1800-luvulla kalliolaisia palvelleella arvokiinteistöllä. Nykyiset alati kehittyvät palvelut ja yhteydet vapaa-ajan viettoon ja kulttuurin virkistäytymiseen aivan vieressä. As. Oy Toinen linja, Helsinki - niminen yhtiö muodostuu 32 eri kokoisesta asunnosta, kahdesta liiketilasta ja parista kymmenestä autohallipaikasta. Taloyhtiöllä on kokonaan oma tontti, joka takaa edulliset asumiskustannukset nyt ja tulevaisuudessa!

Useimmissa asunnoissa pariisilaisnäkymät sisäpihalle tai kadulle. Osassa asuntoja mahtava huonekorkeus. Osassa asuntoja on yläkerta ja suurimmassa osassa mahtavat saunaosastot. Täältä löytyy pientä ja suuremman kokoluokan huoneistoa esim. parvekkeella tai asuntopiharatkaisuilla. Suurimassa osassa asuntoja on poikkeuksellisen korkeat huoneet – osassa jopa yli neljä metriä. Alun perin 1800 -luvulla palvellut uusrenessanssityylinen arvokiinteistö on saanut nyt uuden loisteen uusien asuntojen myötä!

Ole yhteydessä, kerromme lisää!

Puh. 09 343 6370 tai 09 8563 5020

Hinnasto

Pohjakuvat

Hakaniemen Toisen linjan korttelin kiinteistö on yksi omaleimaisimmista rakennusprojekteista Itäisessä kantakaupungissa. Kohde on valmistunut vanhaan yli sata vuotiaaseen arvokkaaseen kiinteistöön uusilla tiloilla ja asunnoilla. Alun perin konttoriksi rakennetun kiinteistön on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Kiseleff & Heikel, arkkitehti August Nordberg.

Uusrenessanssityylinen rakennus valmistui vuonna 1894 ja sen tieltä purettiin alueelle silloin tyypillinen puinen rakennus. Rakennuksen sisäänkäynti oli alun perin porttikäytävässä, josta asiakas saattoi astua sisään huomaamattomasti. Porttikäytävä muutettiin ajoluiskaksi 1980-luvulla ja katujulkisivuun avattiin neljä sisäänkäyntiä. Sisäpihalle on rakennettu 3-kerroksinen lisäosa sekä koko piha-alueen kattava pysäköinti- ja varastotila vuonna 1986. Kadunvarsirakennuksen maantasokerroksessa on toiminut kaksi ravintolaa. Muuten rakennukset ovat olleet toimistokäytössä.

Arvokiinteistöön on nyt valmistunut 32 uniikkia asuntoa. Ainutlaatuinen rakennusprojekti mahdollisti mahtavat loft-tyyppiset asunnot. Samalla rakennettiin sisäpihan alle varastotilat, yhteistilaa ja autohallipaikat 20 autolle. Autohalliin pääsee jopa ullakkokerroksesta asti hissillä. Autopaikat ovat omilla osakkeilla ja katutasoon on sovittu fine dining -ravintoloiden palveluista. Asukkaiden käytössä on myös irtainvarastot, lähes sata polkupyöräpaikkaa ja alakerrassa mm. talopesula. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla.

UUDISKOHDE!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!