35.535.52h-2hTemperankatu 4, Helsinki, 00430

Asunto Oy Helsingin Tempera

207 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Helsingin TemperaUudiskohde
Esittely
Huoneistot
Helsingin Rotunda ulko 2

Tervetuloa Helsingin Kuninkaantammeen

Mielenrauhaa ja energiaa luonnosta. Helppoutta arkeen uudesta kodista. Tule ja Ihastu englantilaistyyliseen alueeseen ja nauti Helsingin parhaista ulkoilualueista.

Talo on omalla tontilla, mikä tarkoittaa edullisempaa yhtiövastiketta ja se sijaitsee alueen keskipisteessä muodostaen suojaisan linnamaiseen pihaan. Tässä nelikerroksisessa hissitalossa on koteja 29,5 m2 yksiöistä 103 m2 4-5 huoneen perheasuntoihin.

Yhtiöstä on mm. talosaunaosasto sekä pesutupa. Talon alla autohallissa on myytävänä autohallipaikkoja.

RS-kohde. Talo on valmistunut kesällä ja viimeiset asunnot myydään nyt.

Uuden Kuninkaantammen tulevat lähipalvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Liiketiloja tulee talojen kivijalkoihin sekä viihtyisälle Kuninkaantammenaukiolle.

 

 

Keskustakorttelin sydämeen nousevan kylätalon tiloihin tulee alakoulun 1.-4. luokat, päiväkoti sekä asukastiloja. Nyt alueella palvelee päiväkoti ja Lidl ja S-market löytyvät reilun kilometrin päästä. Koulut on Kannelmäessä ja Paloheinässä.

Ihan parasta alueessa on luonto, turvallinen ympäristö ja lämminhenkinen yhteisöllinen tunnelma. Lenkkipolut ja hiihtoladut lähtevät omalta takapihalta – 100 kilometriä Helsingin Keskuspuiston maastoja ja 200 m päästä löytyy ajan patinaa kestänyt idyllinen Pitkäkosken ulkoilumaja ja vanhan ajan kahvila, josta löytyvät kaupungin parhaat itse tehdyt munkit. Alue on koiraihmisen paratiisi.

Kulkuyhteydet ovat sujuvat bussilla (nro 43 suoraan keskustaan ja 560 poikaisliikenteeseen). Vartissa pääset lentokentälle.

Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>

Helsingin Rotunda fiilis 5
Helsingin Rotunda fiilis4

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!