Asunto Oy Helsingin Tankovainion Solina

Tankomäenkuja 4, 00950 Helsinki
31 m² - 73 m², 1h - 4h
Alkaen: 145500 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Tervetuloa Helsingin Tankovainion Solinaan!

Ennakkomarkkinoinnissa edullisia, uusia koteja viihtyisässä Tankovainiossa! Asunto Oy Helsingin Tankovainion Solina tarjoaa moderneja ja kodikkaita asumisratkaisuja monen kokoisille perheille.

Mellunmäen kupeeseen, Vartiokylän ja Vuosaaren väliin rakentuva Tankovainio on uutta Helsinkiä. Alueelle ominaista on sopiva yhdistelmä luonnonläheistä ja kaupunkimaista asumista. Lenkkipoluille ja hiihtoladuille kipaiset kotiovelta ja bussipysäkki on pienen kävelymatkan päässä. Bussilla huristat hetkessä metrolle tai Itäkeskukseen kattavien palvelujen äärelle.

 

 

Tähän Puolihitas-yhtiöön rakentuu kaksiportainen, 4-5 -kerroksinen kerrostalo ja 2-kerroksinen seitsemän huoneiston rivitalo. Pohjaratkaisuissa on pyritty hyödyntämään jokainen neliö huolella ja tarjoamaan erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin asumistarpeisiin. Kerrostalohuoneistoissa on lasitettu parveke ja rivitaloissa terassi ja pieni piha. Huoneistovaihtoehtoja on yksiöistä neliöihin, koot 30,5 - 73 m² ja velattomat hinnat 139.500- 273.000 euroa.

Arvioitu valmistuminen vuodenvaihde 2019-2020. Kysy lisää ja varaa omasi!

Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>

SOLINA SOPII VAATIVALLEKIN ASUJALLE

Tankovainio sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella; kymmenessä minuutissa hurautat omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä Itäkeskukseen ja Helsingin keskustaankin matkaat noin puolessa tunnissa. Lähikauppaan on minuutin matka ja lähimmät bussipysäkit ovat 100 metrin päässä kodistasi. Lähin päiväkoti sekä koulut sijaitsevat kilometrin säteellä Tankovainion Solinasta. Tankovainion vehreissä maisemissa voit unohtaa arjen kiireet, nauttia rentouttavasta meri-ilmasta ja upeista lenkkipoluista.

Lähipalvelut

  • Koulut: Mellunmäen ala-aste n. 800 m
  • Päiväkodit Päiväkoti Fallbacka n. 500 m, Päiväkoti Kurkimoisio n. 700 m
  • Ruokakaupat K-Market Mellunmäki n. 600 m, Easton n 3,5 km, Prisma n. 3,5 km, Kauppakeskus Itis n. 3,5 km
  • Julkiset yhteydet: Bussit n. 200 m

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä