Helsingin Selma, Laajasalo

Uudet Hitas-asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa upealle paikalle Helsingin Laajasaloon. Uudet asunnot muuntuvat monenlaisiin elämäntilanteisiin, esimerkiksi kaksiosta kolmioksi tai päinvastoin.

Kuusikerroksinen Helsingin Selman uudiskohde tarjoaa 53 hyvin suunniteltua ja muunneltavaa asuntoa. Oivaltavien tilaratkaisujen ansiosta esimerkiksi kaksiosta voi tarpeen mukaan tehdä kolmen huoneen perheasunnon tai kolmiosta vaihtoehtoisesti kaksion. Tutustu uusien kerrostaloasuntojen valikoimaan ja valitse mieleisesi ensimmäisten joukossa!

41–95,5 NELIÖINEN UUSI ASUNTO

Selman asuntopohjat ovat tehokkaita ja toimivia. Kun tulet mukaan ajoissa, voit muokata asunnosta juuri omien tarpeidesi mukaisen. Voit esimerkiksi valita asuntoon tilavan vaatehuoneen tai ottaa neliöt muuhun käyttöön. Valittavana on myös kätevä kodinhoito-komero, joka pitää sisällään kaiken tarpeellisen siivousvälineistä vaatehuoltoon. Myös keittiöstä voit muokata omien toiveidesi mukaisen. Helsingin Selman kerrostaloon on suunniteltu monia arkea helpottavia fiksuja yksityiskohtia. Esimerkiksi lastenvaunuvaraston yhteyteen tulee kurasyöppö, joka huuhtoo hiekan ja roskat mennessään eikä päästä niitä eteistä pidemmälle. Polkupyörille on hyvät varastotilat ja asukkaiden käytössä on taloyhtiön pesula. Hyvin suunnitellun piha-alueen viimeistelee valotaideteos. Pysäköintipaikat ovat autohallissa.

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

10 ASKELTA LUONTOON JA LENKKIPOLUILLE

Helsingin Laajasalon valtteja ovat meren ja luonnon sekä palvelujen läheisyys. Ulkoilumaastot avautuvat heti kotiovelta laajoine puistoalueineen ja merenrantoineen. Alueella on mm. urheilupuisto, palloiluhalli, golfkenttä, pienvenesatama ja useita uimarantoja. Kruunuvuorenlampi ja sen ympäristö säilyvät uudisrakentamisesta huolimatta luonnontilaisena luonnonsuojelualueena. Lähialueelta löytyvät jo nyt kaikki hyvän elämän eväät ostoskeskuksesta kouluihin, päiväkoteihin, kirjastoon ja terveyskeskukseen. Lisäksi alueelle rakennetaan kaksi koulua, useita päiväkoteja, asukaspuistoja ja liikuntapuisto. Laajasalosta pääsee Herttoniemen metroasemalle linja-autolla nopeasti ja kevyenliikenteen väyliä riittää.