Tervetuloa merelliseen ja luonnonläheiseen Ramsinniemeen, jonne on toukokuussa 2015 valmistunut uusia, laadukkaita koteja. Täällä asut veden äärellä ja vehreässä ympäristössä, kuitenkin lähellä kaupungin sykettä ja palveluita. Merellinen Ramsinniemi sijaitsee Vuosaaressa, Kallahden luonnonsuojelualueen vieressä lähellä suojaisaa Iso-Kallahden uimarantaa. Alue on aktiivisen liikkujan ja luonnon ystävän unelma. Myös koulut, päiväkodit ja kaupat löytyvät tämän siistin ja viihtyisän asuinalueen läheltä. Bussilla pääset metroasemalle viidessä minuutissa.

 

Huoneistot

Yhtiö käsittää viisi paritaloa ja yhden rivitalon, yhteensä 13 huoneistoa. Asuntokoot ovat 4-5h, k, s ja niiden asuinalat ovat 95-121m2 + varastot 4-6 m2.

Yhtiö

Asunto Oy Helsingin Ramsinpoukama sijaitsee omalla tontilla ja käsittää kuusi asuinpientaloa (pari-/rivitalo), autokatoksen sekä yhdistetyn auto-/jätekatoksen. Kaikki talot ovat kaksikerroksisia porrastuen korkeussuunnassa noin yhden kerroksen verran kadunpuoleisen asunnon kohdalta. Jokaisella huoneistolla on lämmin varastotila sisäänkäynnin yhteydessä ja katettu autopaikka tontilla. Yhtiön tekniset tilat sijaitsevat AK5 yhteydessä, samoin kuin jätteiden keräyspaikka.

Varustelu

Kaikilla huoneistoilla on käytössään terassipiha, kuudessa asunnoista on katettu terassiparveke ja sen lisänä suuri kattoterassi. Katetulla osalla on lasitusmahdollisuus. Muissa asunnoissa on parveke yläkerrassa. Talot ovat rapattuja betonielementtitaloja ja lämmitysmuoto on kaukolämpö. Talot ovat arkkitehtuuriltaan selkeitä ja varustelutasoltaan moderneja.

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »
Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä