76.5853h-4hTuohustie 2, Helsinki, 00670

Asunto Oy Peikonranta

499 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy PeikonrantaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Maalämpö - Yksitasoinen - Uudiskohde - Paloheinä!

Yksitasoiset uudiskohteet suositussa vehreässä Paloheinässä loistavien liikuntamahdollisuuksien äärellä! Arvioitu valmistuminen 4/2023. Uudiskohde - RS-kohde.

Paloheinään rakennettavaan As. Oy Peikonrantaan tulee kolme selkeälinjaista, avaraa kahden tai kolmen makuuhuoneen yksitasoista kotia (2kpl 85 m2 ja 1kpl 76,5 m2 asuntoja). Lämmitys hoidetaan ekologisesti ja edullisesti maalämmöllä. Isot ikkunat tuovat luonnonvaloa huoneistoihin, joiden sisäkatto nousee noin kolmeen metriin. Hyvän kokoiset terassit ja istutuksin rajatut pihat kutsuvat nauttimaan ilta-auringon säteistä.

As. Oy Peikonranta on rakennettu laadukkailla pintamateriaaleilla ja kalustuksessa on keskitytty selkeään muotokieleen sekä käytännöllisyyteen. Toimivat ja turvalliset tilat mahdollistavat esteettömän liikkumisen. Tiloihin on luotu arvokkuutta näyttävillä ratkaisuilla. Jokaisessa huoneistossa on parketti tai vinyylilankkulattia. Lisäksi Puustellin keittiössä uuni ja liesi ovat integroituja ja pöytätasot ovat kestävää kiveä (30mm). Tarjoamme ammattilaisten muodostaman
tyylikkään valikoiman pintamateriaaleja ja kiintokalusteita, joilla kodista voi tehdä sopivan erilaisiin tarpeisiin.

Paloheinän liikunta-alueet, jäähalli, pulkkamäki, hiihtoladut ja golf-kenttä lähellä. Paloheinän ala-asteelle lyhyt kävelymatka, samoin moniin alueen päiväkoteihin sekä kirjastoon ja terveyskeskukseen.

Rakennustyöt aloitettu 7/2022.

Olas Group on kasvanut nopeasti ja hallitusti yhdeksi pääkaupunkiseudun johtavista pientalokotien rakentajista. Yhtiö kuuluu talousluvuiltaan toimialan vahvimpiin yrityksiin luottoluokituksen ollessa paras eli AAA.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.