Tervetuloa Helsingin Munkkiniemenrantaan!

Westpro rakentaa tyylikkään taloyhtiön yhdelle Helsingin arvostetuimmista osoitteista. Munkkiniemenranta 47 sijaitsee otollisessa paikassa kadun viimeisenä yhtiönä puiston laidalla.

Arkkitehtiryhmä A6:n suunnittelemaan taloyhtiöön rakentuu 7 huoneistoa. Päätyhuoneistot ovat kooltaan 245m2, joista asuinneliöitä on 166m2, kellari 37m2 ja autohalli 42m2. B-F huoneistot ovat kooltaan 217m2, joista asuinneliöitä on 147m2, kellari 32,5m2 ja autohalli 37,5m2. Vastikeperuste on asuinneliöiden mukaan. Kaikkiin huoneistoihin kuuluu kahden auton autotalli. Autotallit sijaitsevat erillisellä sisäänkäynnillä varustetussa autohallissa. Omasta autotallista on kulku niin huoneistoihin kuin omiin ulkoiluvälinevarastoihinkin.

Huoneistoissa nautitaan viihtyisien asuintilojen lisäksi tilavista terasseista, jotka on osittain lasitettu sekä yläkerran pergolamaisista parvekkeista. Moderneissa huoneistoissa on kattava varustelu : lattialämmitys, ilmanviilennys, ledivalaistus, takka sekä laadukkaat kiintokalusteet ja materiaalit. Eritasoratkaisun ansiosta olohuoneiden korkeus on miltei 3 metriä. Lasiseinälliset ja maisemaikkunalliset saunat on sijoitettu yläkertaan. Kaikissa huoneistoissa on optiona hissivaraus.

Kaiken kaikkiaan Munkkiniemenranta 47 tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden uudiskohteeseen merellisellä arvopaikalla.
Asuntojen arvioitu valmistuminen 11/2015.

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Munkkiniemenranta tarjoaa erinomaiset puitteet ulkoiluun ja merellisiin harrastuksiin. Mukavan kävelymatkan päässä on Akseli Gallen- Kallelan taidemuseo ja rantakahvilat samoin kuin Kalastajatorpan alue tenniskenttineen. Klassiseen helsinkiläiseen olotilaan kuuluu myös keskustaan kulkeva ratikkayhteys, joka palvelee Munkkiniemenrannan alussa.