Asunto Oy Luotsilinna

Luotsikatu 1, 00160 Helsinki
70 m² - 258 m², 2h - 7h
Alkaen: 920000 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Nyt ennakkomarkkinoinnissa yksi Helsingin arvokkaimmista asuinrakennuksista.

Taloon tulee ainoastaan kahdeksan asuntoa, jotka valmistuvat syyskuussa 2018.

Alun perin paikalla sijaitsi Diakonissalaitoksen puutarha, kunnes kaupunki myi tontin kauppias Julius Tallbergille. Hän järjesti uudisrakennuksesta arkkitehtuurikilpailun jossa nuori arkkitehtikolmikko Herman Gesellius, Armas Lindgren ja Eliel Saarinen saivat ensimmäisen ja toisen sijan. Rakennus toteutettiin 2. palkinnon saaneen ehdotuksen pohjalta ja se oli heidän ensimmäinen monikerroksinen kaupunkitalonsa.

 

 

 

Gesellius-Lindgren-Saarinen -arkkitehtuuritoimisto perustettiin kilpailuvoiton myötä ja se saavutti nopeasti johtavan aseman Suomessa.

Toimi heti ja ota meihin yhteyttä, niin varmistat uuden kotisi tai sijoitushuoneistosi tästä ainutlaatuisessa kohteesta!

Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>

 

AINUTLAATUINEN KOTI - AINUTLAATUINEN PAIKKA

Luotsinlinnan upeisiin puitteisiin tulee ainutlaatuisia koteja joissa kaikki palvelut ovat lähellä.

Luotsinlinna tarjoaa asujilleen historiallisen ympäristön. Rakennus sijaitsee merellisessä ympäristössä Kauppatorin ja huvivenesataman läheisyydessä ravintoloiden, kahviloiden ym. palveluiden ympäröimänä. Suuri määrä Katajanokan historiallisia arvorakennuksia sijaitsee Luotsinlinnan ympäristössä. Lähellä on myös julkisen liikenteen pysäkit. Talon julkisivu suuntaa puiston
puolelle, kohti Helsingin keskustaa. Ikkunoista avautuu upeat maisemat sekä Etelä- että Pohjoisrantaan. Katajanokan jugend-asuinrakennusten korttelit ovat Euroopankin mittakaavassa poikkeuksellisen yhtenäinen kokonaisuus, kolmisenkymmentä toinen toistaan kauniimpaa jugend-taloa tiiviisti rakennetussa ympäristössä

Lähipalvelut

  • Koulut: Katajanokan ala-aste n. 600 m
  • Päiväkoti: Päiväkoti Luotsi n. 700 m
  • Ruokakaupat: Alepa, keskustan palvelut n. 1 km
  • Julkiset yhteydet: Raitoivaunu n. 100 m

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä