As Oy Helsingin Laivanvarustajankatu 6

Laivanvarustajankatu 6, 00140 Helsinki
231 m² - 238,5 m², 4h - 6h
Alkaen: 1892000 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Tervetuloa "Helsingin Pariisiin" Ullanlinnan Laivanvarustajankadulle!

Koti Ullanlinnassa

Ullanlinna eteläisessä Helsingissä oli vielä 1800-luvulla helsinkiläisten kesähuvila-aluetta. Kaupunginosa on rakennettu paljolti 1900-luvun alku puolella. Niinpä arkkitehtuuri on suurelta osin jugendia. Ullanlinna tunnetaan vanhoista arvokiinteistöistään ja lukuisista puistoistaan. Meren läheisyys ja sen rantojen virkistysmahdollisuudet, lukuisat kivijalkaputiikit, satavuotiaat talot ja keskustan läheisyys luovat Ullanlinnan ilmapiirin.

"Kuudennen kerroksen terasseilla voi nauttia oleilusta katuelämän yläpuolella. Neljännen  kerroksen 4h+k asunnolla on yli 80 m2:n terassi."

Lokki-kortteli nivoutuu monella tavoin Suomen ja Helsingin historiaan. Täällä ovat asuneet monet merkkihenkilöt Otto Ville Kuusisesta Aatos Erkkoon. Laivanvarustajankatu 6 rakennettiin Suojeluskunnan toimistoksi. Niilo Niemen suunnitteleman talon harjannostajaisia vietettiin tammikuussa 1935. Uudet asunnot tällaisessa ympäristössä ovat todella harvinaisia. Nyt niitä on tarjolla, kun 80-vuotias talo peruskorjataan ainutlaatuisiksi asunnoiksi. Näissä loistokodeissa on valinnanvaraa. Pienimmät ovat kaksioita noin viidestäkymmenestä neliöstä aina liki 180 neliömetriin. Suurin on kaksikerroksinen neljän huoneen ja keittiön asunto noin 220 m2. Mahdollisuuksia antava on myös 2h+kk+parvi noin 186,5 m2, jota on vain yksi kappale. Persoonallisten kotien joukosta on vaikea löytää kahta samanlaista.

"Ullanlinna on yksi Helsingin arvostetuimmista kaupunginosista. jotkut nimittävät aluetta Helsingin Pariisiksi."

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä