Asunto Oy Helsingin Karpalokuja 3

Karpalokuja 3, 00940 Helsinki
31,8 m² - 55,2 m², 1h - 2h
Alkaen: 156000 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Tervetuloa Helsinkiin Karpalokujalle!

Kurkimäen vanhan puolen rakentaminen täydentyy As Oy Karpalokuja 3 -nimisellä taloyhtiöllä. Ennakkomarkkinoinnissa oleva As Oy Helsingin Karpalokuja 3 käsittää 10 valoisaa luhtitaloasuntoa!

Ihana Kivikon ja Viikin luonto luonnonsuojelualueineen ja mahtavat mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon sekä virkistäytymiseen lähellä. Alueella on ohjattua liikunta-aktiviteettiä koko perheelle ympäri vuoden. Mahdollisuudet harrastaa mm. taito- ja muodostelmaluistelua, jalkapalloa, jääkiekkoa, tennistä, sulkapalloa, squashia, salibandya, keilailua, futsalia, hiihtoa, suunnistusta, uintia ym. kodin lähellä turvallisen kävelymatkan päässä.

Taloyhtiö muodostuu hillitystä luhtitalosta, joka sijaitsee omalla tontilla. Taloyhtiöön kuuluu sauna ja pesutupa ja hyvin autopaikkoja. Asuntoihin kuuluu parveke tai terassi. Arvioitu valmistuminen syksyllä 2019.

Tervetuloa varaamaan oma uusi koti!

 

 

 

 

Erinomaista arkkitehtisuunnittelua

Modernit ja laadukkaat Karpalokuja 3 talot edustavat uutta arkkitehtuuria alueelle suurine ikkunoineen ja selkeine yleislinjoineen. Tasokas suunnittelu jatkuu myös asuntojen sisätiloissa, joiden avarat ja toimivat tilaratkaisut luovat perustan viihtyisään asumiseen. Varaa nyt monista asuntotyypeistä omasi. Taloyhtiölle tulee omat autopaikat sisäpihalle.

Korkealaatuista pientalorakentamista

Karpalokujan asuntojen rakennustapa, materiaalit ja talotekniikka täyttävät tämän päivän ja tulevaisuuden vaatimukset niin energiatehokkuudessa kuin asumisen mukavuudessa ja turvallisuudessa.

 Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>

 


Kaikki palvelut kävelymatkan päässä

Aivan Kurkimäen naapurista löytyvät monipuoliset ja laadukkaat kaupungin palvelut, kuten koulut, päiväkodit ja liikuntapalvelut. Kävelymatkan päässä on myös Helsingin suurin uudistunut kauppakeskus Itis kauppoineen ja kattavine palveluineen.

Alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Helsingin keskustaan pääsee Itäväylää pitkin metrolla, ja Kehä I kulkee alle kilometrin päässä.

Alueen eteläpuolella on uudistunut Myllypuron ostari ja metroasema sekä pohjoispuolella Kontulan metroasema.


Palvelut

  • koulut: Keinutien ala-aste n. 0,400 km, ylä-aste n. 1,200 km
  • päiväkodit: useita päiväkoteja alueella mm. Päiväkoti Kurki ja Kuovi n. 0,150 km, päiväkodit Inari ja Haikara n. 0,450 km
  • ruokakaupat: K-market n. 0,400 km
  • liikenneyhteydet: bussi n. 0,200 km, Myllypuron metroasema n. 0,800 km
     

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »
Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »
Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä