Asunto Oy Helsingin Käpylän Posteljooni

Käpylänkuja 5, 00610 Helsinki
40,5 m² - 47 m², 1h - 2h
Alkaen: 308350 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Vihdoin uutta Käpylään!

Superharvinaisuus Käpylässä – omalla tontilla oleva uudiskohde! Hissitalo. Viimeisiä viedään. Nyt laadukas muuttovalmis koti parhaalta paikalta. Ratikkapysäkki ja palvelut aivan vieressä. Yhtiöstä on mahdollisuus ostaa autohallipaikka (25.000 €), josta pääset suoraan hissillä omaan asuinkerrokseen. 

Vielä vapaana!

  • 1h, kt, s, alk., parveke - 47 m2 - 2 kpl
  • 1h, kt, alk. - 47 m2 - 1 kpl
  • 1h, kt, parvi, parveke - 40,5 m2 - 1 kpl
  • 2h, kt, parveke - 40,5 m2 - 1 kpl
  • 3h, k, parveke - 77 m2 - 1 kpl

       Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>

TALO, JOLLA ON MONET KASVOT

Käpylän Posteljooni on kuin Helsinki pienoiskoossa: sen katon alle mahtuu monenlaisia tarinoita. Tämä talo on harvinaisen monipuolinen ja persoonallinen pohjaratkaisujensa ja muotokielensä suhteen. Asuntoja on yhteensä 57 ja niiden koot vaihtelevat 30,5–120 m2 välillä. Kodit sopivat kaikenlaisille asunnonetsijöille: rauhaa kaipaaville perheille, helpompaa asumista etsiville omakotitalosta muuttaville, ensiasuntoa etsiville pariskunnille tai urbaaneille uraihmisille. Pohjista näet, miten erilaisia asuntoja Käpylän Posteljooniin on saatu suunniteltua. Mukana on esimerkiksi parvellisia yksiöitä ja yksi parvellinen kolmio, vinokattoisia koteja, joissa on kivaa ullakkotunnelmaa, todella suuria parvekkeita sekä moneen suuntaan  aukeavia ikkunoita.
 

 

Pohjissa on otettu huomioon myös se, että erilaiset elämäntilanteet vaativat erilaisia tilaratkaisuja. Toiselle on tärkeää, että kodissa on kaksi WC:tä, kun taas toiselle ratkaiseva tekijä on se, että parveke aukeaa iltaaurinkoon. Haluatko avointa tilaa tarjoavan kodin, jossa olisi hyvä tehdä myös töitä? Ehkä parvellinen asunto olisi sinulle paras.

Varustelutasoltaan Käpylän Posteljooni on erittäin hyvä. Muista myös, että mitä aikaisemmin teet ostopäätöksen, sitä enemmän voit itse sanella materiaali- ja varusteluvalintoja!

HELSINKI HYPPYSISSÄSI

Nyt rakennettavan talon sijainti on erinomainen. Uusi kotisi nousee Käpylän liikenneympyrän viereen, josta tie on avoin kaikkiin neljään ilmansuuntaan ja kaikkialle Helsinkiin. Käpylässä pyöräillen ja kävellen liikkuminen on helppoa, sillä tarvitsemasi palvelutkin löytyvät läheltä. Parinsadan metrin säteellä on parikin hyvin varusteltua päivittäistavarakauppaa ja esimerkiksi päiväkoteja on alueella useita.
 

 


 

 

Työssäkäynti on täältä käsin vaivatonta. Keskustaan hurautat vaikka vierestä kulkevalla ykkösen raitiovaunulla tai Mäkelänkadun kymmenillä bussilinjoilla. Jos autoilet, on Käpylästä helppo lähteä Koskelantietä, Tuusulanväylää tai Lahden moottoritietä pitkin minne tahansa pääkaupunkiseudulle ja lentokentälle. Talon alle valmistuu autohalli, jossa on myytävänä 38 autopaikkaa ja 4 moottoripyöräpaikkaa. Loistavista liikenneyhteyksistä huolimatta elät Käpylän Posteljoonissa kuin herran kukkarossa. Voit joka aamu herätä linnunlauluun ja puiden huminaan!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä