Tervetuloa Helsingin Jungmanniin Lauttasaareen

Valitse omaksesi uusi kerrostaloasunto merellisestä Lauttasaaresta. Tarjolla tyylikkäitä laatukoteja. Toteuta nyt unelmasi: Ota yhteyttä, kerro toiveesi ja tee tarjous, josta emme voi kieltäytyä!

Jungmanni on valmistunut Nahkahousuntien ja Vattuniemenkadun kulmaan. Tarjolla on yhteensä 64 asuntoa, joista pienimmät ovat viihtyisiä kaksioita ja suurimmat hulppeita ylimmän kerroksen asuntoja, joista on näkymiä merelle asti. Ensimmäisen kerroksen kodeissa on omat pihaterassit ja ylimmän kerroksen asunnoissa kattoterassit. Kodit huokuvat valoa, tilaa, tyyliä ja laatua. Jungmannin kodit ovat käytännöllisiä ja toimivia. Kaikissa asunnoissa on reilusti säilytystilaa ja useissa asunnoissa vaatehuone.

Tutustu huoletta NCC Tähtikotiin, vaikka nykyinen asunto olisi myymättä. Tarjoamme kaupan päälle maksuttoman NCC Asumisturva vakuutuksen, joka antaa suojaa kahden asunnon loukun, työttömyyden ja pitkäaikaisen sairastumisen varalle. Vakuutus korvaa uuden NCC Tähtikodin asumiskuluja jopa 12 kuukauden ajan. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »
Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Meri, monipuolinen luonto ja hyvät palvelut houkuttavat asumaan saarelle lähelle kantakaupunkia. Lauttasaaressa on jo valmiina kaikki hyvän asumisen elementit: upeat kalliorannat ja poukamat, merenrantapolut, venesatama, vehreät puistot, vilkkaat asfalttikadut, hyvät palvelut ja harrastusmahdollisuudet sekä hyvät liikenneyhteydet.

Liikkuminen on helppoa sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla. Pyörälläkin polkaisee keskustaan hetkessä. Länsimetro helpottaa liikkumista Helsinkiin ja Espooseen entisestään lähitulevaisuudessa. Tulevalle metroasemalle on matkaa vain noin 600 m.

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »
Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä