75.575.53h-3hKytöniityntie 67, Helsinki, 00670

Asunto Oy Helsingin Huuhkaja

499 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Helsingin HuuhkajaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Maalämpö - Yksitasoinen - Uudiskohde - Huippusijainti!

Yksitasoiset uudiskohteet aivan keskuspuiston ja loistavien liikuntamahdollisuuksien äärellä! Tämä yhtiön viimeinen asunto jäljellä/myynnissä!

Paloheinään rakennettavaan Helsingin Huuhkajaan tulee kolme selkeälinjaista, avaraa kahden tai kolmen makuuhuoneen yksitasoista kotia (2kpl 89,5 m2 ja 1kpl 75,5 m2 asuntoja). Lämmitys hoidetaan ekologisesti ja edullisesti maalämmöllä. Isot ikkunat tuovat luonnonvaloa huoneistoihin, joiden sisäkatto nousee noin kolmeen metriin. Reilun kokoiset katetut terassit ja istutuksin rajatut pihat kutsuvat nauttimaan ilta-auringon säteistä.

Helsingin Huuhkaja on rakennettu laadukkailla pintamateriaaleilla ja kalustuksessa on keskitytty selkeään muotokieleen sekä käytännöllisyyteen. Toimivat ja turvalliset tilat mahdollistavat esteettömän liikkumisen.

Tiloihin on luotu arvokkuutta näyttävillä ratkaisuilla. Jokaisessa huoneistossa on kattava led-valaistus ja tammiparkettilattia. Puustellin keittiössä valtaosa kalusteista on integroituja ja pöytätasot ovat kestävää kiveä. Tarjoamme ammattilaisten muodostaman tyylikkään valikoiman pintamateriaaleja ja kiintokalusteita, joilla kodista voi tehdä sopivan erilaisiin tarpeisiin.

Arvioitu valmistuminen 12/2022. RS-kohde - OP-pankki.

Paloheinän liikunta-alueet, jäähalli, pulkkamäki, hiihtoladut ja golf-kenttä kivenheiton päässä. Paloheinän ala-asteelle lyhyt kävelymatka, samoin moniin alueen päiväkoteihin.

Olas Group on kasvanut nopeasti ja hallitusti yhdeksi pääkaupunkiseudun johtavista pientalokotien rakentajista. Yhtiö kuuluu talousluvuiltaan toimialan vahvimpiin yrityksiin luottoluokituksen ollessa paras eli AAA.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.