92924h-4hRipusuontie 64, Helsinki, 00660

Asunto Oy Helsingin Helmipöllö

548 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Helsingin HelmipöllöUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Kauniita koteja loistavalla sijainnilla Länsi-Pakilassa 

Yksitasoisia rivitaloasuntoja Länsi-Pakilassa hyvällä rauhallisella paikalla, lähellä palveluja ja kouluja. Arvioitu valmistuminen 31.7.2021.

Asunto Oy Helsingin Helmipöllöön tulee kolme yksitasoista kotia 3-4h, avok., kph/2wc, khh, sauna, vh 92 m2 + lämmin varasto asunnon yhteydessä 4 m2. Isot ikkunat tuovat luonnonvaloa moderneihin huoneistoihin, joiden katto on korotettu kolmeen metriin. Asunnoissa erittäin hyvä pohjaratkaisu. Tilat voidaan toteuttaa isolla olohuoneella tai vaihtoehtoisesti neljällä makuuhuoneella. Lämmitysmuotona poistoilmalämpöpumppu (vesikiertoinen lattialämmitys, LTO). Taloyhtiössä tilava yhteinen ulkoiluväline/pyörävarasto.

Helsingin Helmipöllö on rakennettu laadukkailla pintamateriaaleilla ja kalustuksessa on keskitytty selkeään muotokieleen sekä käytännöllisyyteen. Toimivat ja turvalliset tilat mahdollistavat esteettömän liikkumisen. Tiloihin on luotu arvokkuutta näyttävillä ratkaisuilla, kuten esimerkiksi listattomilla ikkunoilla ja tyylikkäällä saunalla, jossa kiuas on upotettu lauteeseen. Kylpyhuoneissa on kaksi sadesuihkua. Jokaisessa huoneistossa on sisällä kattava LED-valaistus ja tammiparkettilattia. Keittiössä on Silestone-kvartsitaso ja välitila lasia.

Jokaiselle huoneistolle voi ostaa erikseen autokatospaikan (15.000 eur), jossa valmius sähköauton lataukselle. Asunnot ennakkomarkkinoinnissa, tuleva RS-kohde. Rakennuttajana Conmest Oy (kysy referenssiä). Rakentaminen on aloitettu 10/2020.

Pyydä infopkt sähköpostiisi/ennakkovaraustiedustelut.
Kts virtuaaliesittely 2018/9 valmistuneesta lähes vastaavasta 80,5 m2 asunnosta; https://www.unrealer.com/listings/dshPoWkkX4I#3d

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai B Green mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!