Asunto Oy Helsingin Haapaperhosentie 29

Haapaperhosentie 29, 00410 Helsinki
77 m² - 94 m², 3h - 4h
Alkaen: 339800 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

KOTI HAAPAPERHOSENTIELTÄ         

Viihtyisiä ja uutta teknologiaa hyödyntäviä koteja tulevaisuuden alueella. 10 huoneistoa käsittävä 2-tasoinen rivitaloyhtiö. Huoneistot ovat 3 h, kt, s, wc, var.,  77 m² - 4 h, kt, s, wc, var. 94 m². Asuntoon kuuluu autopistokepaikka. Huoneistokohtaiselle pihalle varataan tila hyötypuutarhalle ja asunnoissa on parveke. Asukkaitten käyttöön rakennetaan polkupyöräverstas, samassa yhteydessä on pyöräsuoja.

 

 

Bussin päätepysäkki on vieressä. Kaksi juna-asemaa, joista lähimmältä Myyrmäen asemalta keskustaan 17 min ja Kehäradalta lentokentälle vartissa. Alueella on monipuoliset harrastusmahdollisuudet ulkoiluun ja erilaiselle liikunnalle. Myyrmannin kauppakeskuksen palvelut 700 m päässä. Alueella on asemakaavassa varattu tontti päiväkodille.

Yhtiön arvioitu valmistuminen on huhtikuu 2019.

 Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>

UUSI KOTI UUDESSA KAUPUNGINOSASSA

Honkasuo sijaitsee Helsingin läntisen vihersormen vieressä. Nimen mukaisesti alue on aikaisemmin ollut suota. Turpeen nostosta ja ojituksesta johtuen alue muuttui metsäksi noin 50 vuotta sitten. Uuden asuinalueen ympärille jätetään metsää. Asuinalueen keskelle rakennetaan Perhosniitty, joka käsittää perinteisen puiston lisäksi viljelypalstoja ja pelikentän. Viljelypalstoilla alueen asukkaat voivat kasvattaa lähiruokaa. Alueen vieressä sijaitseva Malminkartanonhuippu on tunnettu kuntoiluportaistaan. Virkistysreitti Malminkartanonhuipulta Raappavuorelle kulkee Honkasuon kautta

KAINUULAISTA PUUOSAAMISTA

Haapaperhosentie 29 jatkaa samaa tyyliä kuin naapurissa olevat Työyhteenliittymä Komulainen & Halonen rakentamat kaksi edellistä asuntoyhtiötä. Rakentamiseen käytetään CLT-elementtejä. Rakennus on passiivitalo, jonka rakenne on energiatehokas. Rakentamisessa tavoitellaan mahdollisimman pientä hiilijalanjälkeä ja alhaisia lämmityskustannuksia. Puuelementit valmistetaan sisätiloissa ja asennetaan sääsuojattuna. Puupinta näkyy modernilla tavalla myös sisätiloissa. Puiset seinäpinnat eivät estä puhelimen kuuluvuutta sisällä.

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Ota yhtetyttä

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä