60.5723h-3hHöyrypolku 4, Helsinki, 00520

Asunto Oy Helsingin Ellen

409 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Helsingin EllenUudiskohde
Esittely
Huoneistot

 

Bonava logotype black CMYK

 

 

Asunto Oy Helsingin Ellen

Haaveiletko uudesta kodista urbaanissa ympäristössä? Helsingin Ellenin muuttovalmiit kodit kutsuvat Keski-Pasilan Ratapihakortteleihin, aivan Triplan ja Pasilan juna-aseman kupeeseen.

Helsingin Ellen koostuu 11–14-kerroksisesta tornista sekä 5–7-kerroksisesta osuudesta. Korkeiden ikkunoiden ja rakennuksen monikulmaisen muodon ansiosta kodit saavat rutkasti luonnonvaloa useammasta suunnasta. Lisätunnelmaa tarjoilevat tilavat lasitetut parvekkeet, terassit sekä ranskalaiset parvekkeet. Kotitalossa on sekä kaukolämpö- että kaukokylmäliittymät. Komeat keittiöt Puustellin kalusteineen ja induktioliesineen, parkettilattiat sekä lattialämmitys viimeistelevät asumismukavuuden.

Kalliolla seisova Ellen kohoaa naapureitaan korkeammalle tarjoten komeita näköaloja niin puistoon kuin kohti urbaania kaupunkimaisemaa ja naapuruston viherkattoja. Rauhallinen sijainti melulta piilossa tekee uudiskohteesta entistä ainutlaatuisemman. Pesutupa kuivaushuoneineen helpottaa pyykkihuoltoa, kerhotilan mahdollistaessa esimerkiksi naapurien yhteiset illanistujaiset. Viherterasseilla ja 12. kerroksen talosaunassa on mukava rentoutua arjen kiireiden päätteeksi. Lastenvaunuille sekä pyörille ja muille ulkoiluvälineille löytyy turvalliset sisäsäilytystilat ja kätevä pyöränhuoltopiste. Pihalla on myös pesupiste, jossa saa putsattua kuraiset pyörän renkaat. Pysäköintipaikat sijaitsevat pihakannen alla, mistä pääsee mukavasti kuivin jaloin hissillä omaan kotiin. Jokaiselle autopaikalle voi valita tarpeen mukaan esimerkiksi lämpöpistokkeen tai mahdollisuuden sähköauton lataamiseen.

Ota yhteyttä ja sovitaan tutustumiskäynti esittelyasunnoille! Muuttamaan pääset heti, yhtiö on valmistunut 28.12.2022.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.