Tervetuloa Espoon Woimaan Matinkylässä!

Ennakkomarkkinoinnissa uusia kerrostaloasuntoja aurinkoisella paikalla rauhallisen Espoon Matinkallionpuiston naapurissa. Woiman kodit muotoutuvat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Asunto Oy Espoon Woima on ensimmäinen viiden taloyhtiön ja kolmen kerrostalon upeasta kokonaisuudesta, jonka myötä Fortumin lämpövoimalan alueena tunnettu tontti saa uuden elämän. Tarina jatkuu nyt uutena, kutsuvana ja huolettomana kotikeitaana!

Talojen keskelle rakentuva suojaisa sisäpiha avautuu vehreästi länteen puiston suuntaan. Asuntojen parvekkeet avautuvat etelään ja länteen. Korkealla sijaitsevan tontin ansiosta ylimpien kerrosten asunnoista on hulppean avarat näkymät.

Kodit on suunniteltu muuntojoustavasti, minkä ansiosta ne taipuvat monenlaisiin, muuttuviin elämäntilanteisiin. Tarjolla on käytännöllisiä ja avoimia pohjaratkaisuja kompakteista yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Oivaltavat säilytysratkaisut ja modernit materiaalit lisäävät arjen toimivuutta. Sisustuksen voit valita upeista vaihtoehdoista oman makusi mukaan.

Woima on suunniteltu asukkaiden toiveita ajatellen. Yhteiset tilat, kuten viihtyisä kerhotila, talosaunaosasto vilvoitteluterasseineen sekä turvallinen piha- ja leikkialue tuovat asumiseen mukavaa kylähenkeä. Autopaikat on sijoitettu kerrostalojen ja vehreän pihakannen alle. Hallista pääsee mukavasti hissillä suoraan kotikerroksiin.

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »
Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko asumisesta Espoon Woimassa? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »
Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Matinkalliossa on helppo viihtyä. Kauppakeskus Ison Omenan runsaat palvelut ovat lähellä, samoin terveysasema, koulut ja päiväkodit. Ulkoilualueita löytyy läheltä Gräsanojan varrelta ja Matinkylän urheilupuistosta. Meren ranta, venesatamat ja uintipaikat löytyvät kävelymatkan päästä. Myös liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Vuonna 2016 valmistuva länsimetro ja uusi bussiterminaali tuovat Matinkylään lisäksi ihan uuden ulottuvuuden. Yhteydet sujuvat niin autoillen, kävellen kuin pyöräillen.