46.580.52h-4hKallvikinrinne 2, Espoo, 02780

Asunto Oy Espoon Vehka

232 990 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Espoon VehkaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Tervetuloa Espoon Saunalahteen!T2H Rakennus

ENNAKKOMARKKINOINTI

Espoon Vehka kaksitasoiset rivitaloasunnot ovat Ihania Koteja omalla tontilla. Alakerrassa normaalia korkeampi huonekorkeus ja suuret ikkunat luovat valoa ja avaruutta. Yläkerrassa makuuhuoneen yhteydessä ranskalainen parveke. Jokaisella asunnolla on tilava puinen terassi sekä väljä ja valoisa oleskelupiha.

Lämmönlähteenä on energiatehokas maalämpö ja lattialämmitys kaikissa tiloissa. Taloyhtiöllä on 17 autopaikkaa ja 10 autokatospaikka, jotka myydään erillisinä osakkeina. Asunnot myydään RS- kohteena ja valmistuminen on 03/2021

Modernissa ja merellisessä Saunalahdessa palvelut, kuten kauppa, päiväkodit, koulu ja kirjasto, ovat lähellä. Alueen palveluita täydentävät Espoonlahden, Matinkylän ja Finnoontien kauppakeskukset. Lähellä monipuoliset harrastusmahdollisuudet, joihin pääset nopeasti bussilla tai omalla autolla. Helsingin keskustaan ajoaika n. 28 min.

Rakennuttajana toimii luotettava Suomalainen T2H Rakennus Oy.  Me T2H:ssa rakennamme Ihania Koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Olemme perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että yhtiömme sekä hankkii tontin että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteen itse. Asiakkaitamme ovat kotien ostajat. Rakenteilla on tällä hetkellä n. 1200 asuntoa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!