112127.53h-4hKätköpaikantie 13, Espoo, 02780

As. Oy Espoon Toscana

549 900 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - As. Oy Espoon ToscanaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

KARISMAATTISTA KOTIA KOHTI - AJATTOMAN TYYLIKÄSTÄ ARKKITEHTUURIA PARHAIMMILLAAN!

 

Arkkitehti Sami Ekmanin suunnitelma paritaloyhtiö loistavalla paikalla Saunalahden sydämessä – vain kivenheiton päässä kutsuvasta merestä! Suunnittelu on selkeätä aikaansa pitävää skandinaavista arkkitehtuuria, missä on ripaus luxusta. Laadukkaat materiaalit miellyttävät silmää ja pitävät aikaa, ajanhenkinen talotekniikka tekee elämisestä mukavamman, kuten lattialämmitys ja viilennys. Valtavat lasitetut parvekkeet ja terassit tekevät arjesta lähes juhlavan, kutsuen onnellisia asukkaita viihtymään harmoniseen eloon tässä kauniissa ympäristössä.

 

As Oy Espoon Kätköpaikantie käsittää 10 kompaktia paritaloa, jossa on kolmiot ja neliöt. Pohjaratkaisut ovat toimivia ja väljiä – niissä on otettu huomioon hyvin sujuva arki, unohtamatta kuitenkaan upeaa ulkoasua. Kauniit avokeittiöt saarekkeineen avautuvat luontevasti olohuoneisiin ja tuovat kotoisan tunnelman viihtyisään yhdessäoloon. Makuhuoneet on yläkerrassa omassa rauhassaan. Asuntoihin kuuluvat autopaikat sijaitsevat talojen välittömässä läheisyydessä ja tuovat oman lisäarvonsa.

 

Saunalahden kehittyvä alue tarjoaa mahtavat puitteet tasokkaaseen, rauhalliseen ja viihtyisään elämiseen. Vehreä luonto kutsuu liikkumaan ja meri upeine rantaraitteineen suorastaan houkuttelee huomaansa. Hyvät lähipalvelut saa arjen luistamaan, kuten lähikauppa, koulut ja päiväkodit. Jouhevat kulkuyhteydet moneen suutaan. Espoonlahden tuleva metro tulee omalta osaltaan antamaan lisäpotkua julkiseen liikkumiseen.

 

MIKÄ MAHTAVA KASVUALUSTA PERHEELLE – UNELMIEN KOTI ON ULOTTUVILLA!

Katso esite 3h tästä >>

Katso esite 4h tästä>>

 

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.