Tervetuloa Espoon Rubiiniin Mäkkylään!

Muuttovalmiita huoneistoja Mäkkylässä

Espoon Rubiini on vankka, kuusikerroksinen asuinrakennus. Moderni, toimiva ja sopivan persoonallinen talo tarjoaa 39 kotia, joista vapaana löytyy vielä 112 neliöisiä ja 134 neliöinen kokonaisuus.

Elämän kanssa yhteensopiva Espoon Rubiini ja viereinen Asunto Oy Espoon Ametisti muodostavat timanttisen kokonaisuuden. Yhtiöillä on yhteinen jätehuone ja pysäköintihalli, joiden paikoista osa on mitoitettu liikuntaesteisille. Koko Mäkkylän uusi alue suunnitellaan kokonaisuudeksi, jonka osat tukevat toisiaan ja sopivat toisiinsa.

Tasapainoa ja laatua

Espoon Rubiinissa arki on tasapainossa ja elämä rullaa. Kokonaisuus rakentuu laadukkaista materiaaleista. Myös asuntojen varustetaso on korkea jo vakiona. Rubiinin kodeissa on mm. aitoa parkettia, moderneja kodinkoneita sekä nykyaikaiset tietoverkkoyhteydet ja kaapelitelevisio.

 

 

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Laadukkaasti Mäkkylässä

Mäkkylässä ja Mäkkylästä liikkuminen on sujuvaa. Helsinki on vain 20 minuutin ajomatkan päässä ja Vihdintielle, Turun moottoritielle tai Hämeenlinnantielle pääset puolestaan noin 10 minuutissa. Paikallisjuna-asema sekä erittäin kattava bussiliikenne varmistavat myös osaltaan työmatkojen sujuvuuden.

Espoon Rubiinin lähialueella on mahdollisuuksia harrastaa niin urheilua kuin kulttuuria. Leppävaaran uimahalli, urheilukenttä ja kauppakeskus Sellossa sijaitseva Espoon suurin kirjasto tuovat helpotusta vapaa-ajan käyttöön. Mäkkylän läheisyydessä on myös kouluja ja päiväkoti.