2867.51h-3hPeuraniitty 1, Espoo, 02750

Asunto Oy Espoon Peurapuisto

162 800 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Espoon PeurapuistoUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Tervetuloa Espoon Sepänkylään!

As Oy Espoon Peurapuisto sijaitsee Espoon Sepänkylässä. Yhtiössä on 3 yksiportaista 4-kerroksista pistetaloa, sekä polkupyörävarastot ja yhteiskäytössä oleva, pihapiirissä sijaitseva saunarakennus. Asuntojen koot vaihtelevat 27,5 m²:n yksiöistä 85,5 m²:n saunallisiin neliöihin. As Oy Espoon Peurapuisto rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, jossa tonttiosuudet ovat osakkaan lunastettavissa. Arvioitu valmistuminen on 30.09.2020.

Uusi Peuraniityn kortteli sijaitsee aivan Kauniaisten naapurissa Turunväylän pohjoispuolella. Kauppakeskus Granin ruokakauppoihin ja liikkeisiin on alle kilometri, myös Nihtisillan ja Mankkaan palvelut ovat lähellä. Lapsiystävällisellä alueella on useita kouluja ja päiväkoteja. Lähin, ruotsinkielinen päiväkoti on n. 100 m päässä! Ulkoilmaihmisten iloksi Keskuspuiston luonnontilaiset metsät ja ulkoilureitit ovat ihan vieressä!

Hyvät kulkuyhteydet - lähimmät bussipysäkit n. 100 m päässä! Bussilla pääsee Tapiolan metroasemalle ja Kauniaisten juna-asemalle, joka on n. 1 km:n päässä. Hyvät kevyen liikenteen väylät suosivat kävelijöitä ja pyöräilijöitä. Autoilijalle sijainti on paalupaikka Turun moottoritielle, Kehä I:lle ja II:lle.

Pientalovaltaisen alueen vieressä sijaitseva Peuraniitty tulee koostumaan seitsemästä kerrostalosta, joista ensimmäisenä rakennetaan Peurapuiston 3 taloa.

Korttelin keskelle tulee viihtyisä, puistomainen pihapiiri, jossa on hulevesialue vehreiden istutusalueiden lomassa. Leikki ja oleskelualueiden lisäksi pihalla on asukkaiden yhteinen pihasauna ja yhteistila.

Yhtiö on vuokrannut pitkäaikaisella vuokrasopimuksella viereiseltä tontilta hallinnanjakosopimuksen mukaisesti autopaikkamääränsä mukaisen osuuden.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!