Tervetuloa Espoon Neilikkaan Laaksolahteen!

Koti puistomaisessa miljöössä

Asunto Oy Espoon Neilikka koostuu kuudesta talosta, joissa on yhteensä 30 viihtyisää kotia. Suurin osa vapaana olevista asunnoista on 82 neliön saunallisia kolmioita. Lähes kaikki asunnot ovat kaksikerroksisia.

Kaksitasoisissa kodeissa on oma aidattu takapiha, jossa sijaitsee tilava puurakenteinen ulkovarasto. Jokaiselle asunnolle kuuluu yksi lämmityspistorasialla varustettu autopaikka.

Laatua ja viihtyisyyttä joka kodissa

Neilikan kotien varustelutasossa ei ole tingitty. Keittiöissä on keraaminen keittotaso, jonka alla on erillinen uuni. Astianpesukone ja jääkaappipakastin ovat vakiovarusteita. Asunnoissa on kiinteä 10 Mbit/s –internetyhteys, jonka kuukausikustannukset sisältyvät hoitovastikkeeseen.

Neilikka rakennetaan käyttäen uutta rakennustekniikkaa, jossa energiatehokkuus, korkea laatu ja turvallisuus ovat tärkeässä roolissa. Kohteen energialuokka on B2007.

 

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Yksi Espoon viihtyisimmistä asuinalueista

Laaksolahden historia ulottuu aina 1300-luvulle saakka, jolloin Suuri rantatie eli tutummin Kuninkaantie rakennettiin Pitkäjärven rantaa myötäillen ja tien varrelle perustettiin 30 kilometrin välein kestikievareita ja majataloja.

Laaksolahti kotipaikkana on hyvä valinta, sillä kaupunginosasta on kehkeytynyt rauhallinen lapsiperheiden arvostama pientaloalue. Lähietäisyydellä on kaikki palvelut mitä tarvitset sujuvaan arkeen. Lähimpään kauppaan ajat neljässä minuutissa ja kauppakeskus Selloon 10 minuutissa. Helsingin keskustaan pääset parhaimmillaan noin 20 minuutissa, joko omalla autolla tai Neilikan vierestä lähtevillä monipuolisilla julkisilla kulkuvälineillä. Matka Helsinki-Vantaan lentoasemalle
taittuu kehäteiden avulla vajaassa puolessa tunnissa.

Monipuoliset liikuntamaastot avautuvat etuovelta. Oli urheiluharrastuksesi mikä tahansa, löydät liikuntapaikan läheltä. Laaksolahden ja Leppävaaran urheilupuistoissa voit harrastaa lähes mitä tahansa urheilulajia ensiluokkaisissa tiloissa.