Tervetuloa Espoon Matinpuronpuistoon Iirislahteen!

Espoon IIrislahteen tulossa uusi viihtyisä asuinalue!

Espoon Iirislahteen rakenteilla uusi asuinkerrotalokortteli, missä tulevaisuudessa asuu noin 350 kotitaloutta.

Korttelin ensimmäiset talot ovat valmistuneet ja nyt myynnissä on jo alueen viides asunto-osakeyhtiö ja sen 46 uutta Lujakotia. Edellisten yhtiöiden tapaan, myös tästä talosta löytyy asuntoja moneen eri elämäntilanteeseen.

Arvioitu valmistuminen 31.8.2015 - 31.10.2015 

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Iirislahti on osa Espoon Matinkylän kaupunginosaa, sijaitsee Matinkylän itälaidalla ja se on ollut lähinnä pientalovaltaista aluetta. Rakennettava alue sijaitsee Länsiväylän läheisyydessä ja sille rakennetaan noin 350 uutta kerrostalokotia. Korttelia rajaavat idässä Gräsanoja, lännessä urheilu-virkistyspalvelujen alue, pohjoispuolella on vielä kaavoittamaton alue, jolla on tällä hetkellä puutarhamyymälä ja eteläpuolella on Hauenkalliontie. Ennen alueen uusien rakennusten valmistumista, lähimmät asunnot ovat Hauenkalliontien eteläpuolella sijaitsevat asuinpientalot.

Helsingin keskustaan on hyvät yhteydet Länsiväylää pitkin liikennöivillä busseilla. Espoon sisäiset yhteydet kulkevat Hauenkalliontiellä sekä Gräsanlaaksoa pitkin kulkevilla bussilinjoilla. Matinkylän tuleva metroasema sijaitsee vajaan kilometrin päässä, asema on Länsimetron ensimmäisen vaiheen pääteasema ja se rakennetaan kauppakeskus Ison Omenan eteläpäähän. Mikäli länsimetron toinen vaihe tullaan toteuttamaan, jatkaisi linja Matinkylästä aina Kivenlahteen saakka. Länsimetron on arvioitu valmistuvan vuonna 2015. Länsiväylän ja Kehä II:n läheisyys taas tuo sujuvat kulkuyhteydet omalla autolla eri puolille pääkaupunkiseutua.

Kaupalliset palvelut ovat Matinkylän vanhassa ostoskeskuksessa sekä Isossa Omenassa, jossa toimii yli sata yritystä; on suurten ketjujen päivittäistavarakaupat, erikoisliikkeitä, ravintoloita, kirjasto, elokuvateatteri ja paljon muuta. Isoon Omenaan on vain kävelymatka ja mikäli ollaan autolla liikenteessä, on kauppakeskuksella tarjota runsaasti parkkitilaa. Reilu puolen kilometrin säteellä on ruotsinkielinen koulu ja lukio sekä suomenkielinen koulu. Suomenkieliset lukiot sijaitsevat Haukilahdessa ja Olarissa.

Matinkylässä on myös loistavat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet. Helmenä on Espoon merenrantaraitti, mikä kulkee myös Matinkylän rannan kautta. Rantaraitti on upea ulkoilualue, jonka varrella on rantapuistoja, uimarantoja ja pienvenesatamia.