Tervetuloa Espoon Matinpuronpuistoon Iirislahteen!

Espoon IIrislahteen tulossa uusi viihtyisä asuinalue!

Lujatalo Oy rakentaa Espoon Iirislahteen uuden asuinalueen, missä tulevaisuudessa asuu noin 350 kotitaloutta.

Korttelin toisessa yhtiössä on 33 uutta valmista Lujakotia. Jokaiseen huoneistolla on oma parveke ja osalla ylimmän kerroksen asunnoista on tilavammat terassiparvekkeet. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat toimivia, pintamateriaalit hillityn tyylikkäitä, parvekkeet ovat lasitettuja ja kaikilla huoneistoilla on oma parveke. Lisäksi joillakin huoneistoilla on huonekorkeutta jopa kolme metriä antamassa lisää avaruuden tunnetta.

Tontille rakennettavien talojen keskellä jää viihtyisä autoton korttelimainen sisäpiha, siellä on lapsien turvallista leikkiä ja vähän isompien mukava aikaa viettää. Suurin osa autopaikoista tulee sijaitsemaan parkkitalossa alueen pohjoislaidalla. Autopaikat jäävät yhtiön hallintaan.

Muuttovalmis !

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Iirislahti on osa Espoon Matinkylän kaupunginosaa, sijaitsee Matinkylän itälaidalla ja se on ollut lähinnä pientalovaltaista aluetta. Rakennettava alue sijaitsee Länsiväylän läheisyydessä ja sille rakennetaan noin 350 uutta kerrostalokotia. Korttelia rajaavat idässä Gräsanoja, lännessä urheilu-virkistyspalvelujen alue, pohjoispuolella on vielä kaavoittamaton alue, jolla on tällä hetkellä puutarhamyymälä ja eteläpuolella on Hauenkalliontie. Ennen alueen uusien rakennusten valmistumista, lähimmät asunnot ovat Hauenkalliontien eteläpuolella sijaitsevat asuinpientalot.

Helsingin keskustaan on hyvät yhteydet Länsiväylää pitkin liikennöivillä busseilla. Espoon sisäiset yhteydet kulkevat Hauenkalliontiellä sekä Gräsanlaaksoa pitkin kulkevilla bussilinjoilla. Matinkylän tuleva metroasema sijaitsee vajaan kilometrin päässä, asema on Länsimetron ensimmäisen vaiheen pääteasema ja se rakennetaan kauppakeskus Ison Omenan eteläpäähän. Mikäli länsimetron toinen vaihe tullaan toteuttamaan, jatkaisi linja Matinkylästä aina Kivenlahteen saakka. Länsimetron on arvioitu valmistuvan vuonna 2015. Länsiväylän ja Kehä II:n läheisyys taas tuo sujuvat kulkuyhteydet omalla autolla eri puolille pääkaupunkiseutua.

Kaupalliset palvelut ovat Matinkylän vanhassa ostoskeskuksessa sekä Isossa Omenassa, jossa toimii yli sata yritystä; on suurten ketjujen päivittäistavarakaupat, erikoisliikkeitä, ravintoloita, kirjasto, elokuvateatteri ja paljon muuta. Isoon Omenaan on vain kävelymatka ja mikäli ollaan autolla liikenteessä, on kauppakeskuksella tarjota runsaasti parkkitilaa. Reilu puolen kilometrin säteellä on ruotsinkielinen koulu ja lukio sekä suomenkielinen koulu. Suomenkieliset lukiot sijaitsevat Haukilahdessa ja Olarissa.

Matinkylässä on myös loistavat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet. Helmenä on Espoon merenrantaraitti, mikä kulkee myös Matinkylän rannan kautta. Rantaraitti on upea ulkoilualue, jonka varrella on rantapuistoja, uimarantoja ja pienvenesatamia.