30.51161h-4hMatinkatu 22, Espoo, 02230

Asunto Oy Espoon Mahtinokka

174 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Espoon MahtinokkaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Tervetuloa Espoon Matinkylään!Pohjolarakennus


Huippusijainnilla korkealaatuisia koteja valinnaisella vuokratontilla. Matinkylän Asunto Oy Espoon Mahtinokka rakentuu vehreälle asuinalueelle. Meren tuulahduksen tunnet parvekkeeltasi. Mahtinokan asunnot ovat ajattoman vaaleasävyisiä ja materiaaleiltaan helppohoitoisia. Asuntojen pohjaratkaisut ovat avaria ja valoisia. Mahtinokassa on 124 asuntoa ja asuinkerroksia on 16.

Voit muokata tulevan kotisi materiaaleja oman maun mukaan. Sisustusvalinnoissa sinua auttaa kohteesi muutostyökoordinaattori, johon voit olla yhteydessä niin pienissä kuin isommissakin sisustustoiveissa. Hyvin suunniteltu asunto loistavalla sijainnilla on aina haluttu.

Kohde on ostajalle turvallinen RS-kohde, rakennuttajana toimii Pohjola Rakennus Oy Suomi. Arvioitu valmistumisaika on 12/2021!

Mahtinokassa on mahdollista nauttia sekä Kauppakeskus Iso Omenan vilskeestä, että luonnon rauhasta. Metroasema on tontin välittömässä läheisyydessä jonne kävelet hetkessä. Vieressä kohoavat avokalliot ja merenranta on kävelymatkan päässä.

Aktiiviselle liikkujalle löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet: urheilukenttä, jäähalli, BowlCircus-sisäkeilahalli, Duudsonit Activity Park sekä Tiistilän hevostallit.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!