Asunto Oy Espoon Laurinranta

Ristiniementie 19, 02320 Espoo
66 m² - 101,5 m², 2h - 4h
Alkaen: 423900 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Myynnissä juuri valmistunut asunnonostajan unelma!

Meren äärelle rakennettu uusi viihtyisä ja luonnon ehdoilla toteutettu laadukas pienkerrostaloyhtiö Espoon Laurinlahdessa. Skandinaaviseen tyyliin suunnitellut talot istuvat tyylikkäästi kauniiseen, kallioiseen ja puistomaiseen merimaisemaan.

Suurten lasitetuttujen parvekkeiden liukuovet tuovat merellisen luonnon aivan kotisi ytimeen. Asunnoissa on erittäin laadukkaat materiaalit, vesikiertoiseen maalämpöön perustuva lattialämmitys sekä sisäilman viilennyslaitteisto, Puustellin keittiöt kivitasoineen ja laadukkaine kodinkoneineen.

 

 

 

Rantaan on sijoitettu tyylikkäästi pieni ”rantapaviljonki”, jonka yhteydessä on grillipaikka terasseineen ja kalusteineen. Asukaspysäköinti on kallion sisään rakennetussa autohallissa, jonne helppo kulku – hallin ovi aukeaa omaan puhelimeen tallennetulla koodilla.

Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>

Sijainti ja palvelut

Laurinrannan merellinen ympäristö sijaitsee vain 18 kilometrin päässä Helsingin sydämestä. Autolla matka kestää alle puoli tuntia. Tulevaisuudessa Länsimetro tuo kaupungin vielä lähemmäksi, kun yhteys Espoonlahteen valmistuu näillä näkymin vuonna 2020.

Espoonlahden lähipalvelut ovat kulman takana, esimerkiksi kauppakeskus Lippulaivaan on pari kilometriä. Kattavia palvelukeskittymiä löytyy myös esimerkiksi 12 kilometrin päästä Tapiolasta ja kahdeksan kilometrin päästä kauppakeskus Isosta Omenasta. Laurinrannan lähistöllä on sekä suomen- että ruotsinkielisiä kouluja. Laurinlahden alueella toimii kaksi venekerhoa, Klobben ja Laurinlahti. Läheisellä Klobbenin uimarannalla on mahdollisuus harrastaa talvella avantouintia.

Soukanpohjan Kartanon perinteikäs kulttuurimiljöö sijaitsee Laurinrannan naapurissa. Kartanon mailla on Espoon urheilupuisto uimahalleineen, jäähalleineen sekä jalkapallokenttineen. Kartanon vanhoissa maatalousrakennuksissa toimii Lounaisrannikon ratsastuskoulu. Sarfvik Golfin upealle viheriölle ajaa Laurinlahdesta kymmenessä minuutissa.

 

Alueen historiaa

Jos olet historian ystävä, Laurinlahdessa riittää tutkimista. Tiesitkö esimerkiksi, että Espoonlahti on ollut tärkeä vesitie jo keskiajalla? Se yhdisti Kuninkaantien mereen Espoon kirkolla ja tarjosi väylän talonpoikaispurjehtijoille. 1870-luvulla helsinkiläinen huvila-asutus levisi Espoon rannikolle tuoden mukanaan mm. vilkkaan laivaliikenteen.

Kun Alvar Aalto sai vuonna 1963 tehtäväkseen Espoonlahden itärannan kaavoituksen, hän esitti ajatuksen Suomen Budapestista. Visiossa samaan kokonaisuuteen olisi kytketty myös Espoonlahden länsiranta. Maestron suunnittelema kaksoiskaupunki ei kuitenkaan koskaan toteutunut.

Nykyisin Espoonlahden vanhan huvila ja kartanokulttuurin lomassa elää 23 000 asukkaan moderni kaupunkiyhdyskunta, jota kehitetään yhtenä Espoon viidestä kaupunkikeskuksesta.

Lähipalvelut ja muut tiedot

  • Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset koulut n. 1 km
  • Päiväkodit: Suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit n. 1 km

 

  • Ruokakaupat: Kauppakeskus Pikkulaiva n. 2 km Soukan ostoskeskus n. 2 km
  • Liikenneyhteydet:Bussit n. 0,7 km
  • Tulevalle Espoonlahden metroasemalle n. 2 km

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Ota yhtetyttä

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä