28.528.51h-1hKummelivuorentie 8, Espoo, 02330

Asunto Oy Espoon Kummelivuorentie

161 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Espoon KummelivuorentieUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Tervetuloa Espoon Kummelivuorentielle!Images

Hyödynnä etu! Kun teet kaupat Espoon Kummelivuorentien kodista loka-marraskuun aikana, YIT maksaa puolestasi 12 kk vastikkeet (hoito-, rahoitus- ja tontinvuokravastikkeen).

Muuttovalmiit Kummelivuorentien kodit sijaitsevat merellisellä asuinalueella Espoossa. Saunalahden valtteja ovat hyvät kulkuyhteydet, palvelujen läheisyys ja hienot ulkoilumaastot. Kävelypolut alkavat aivan uuden kotitalosi vierestä ja merenrantaan kävelee vartissa!

Kummelivuorentiellä asut tasokkaasti vailla remonttihuolia ja pihatöitä. Modernin hissitalon mukavuuksia ovat mm. kaapeli-tv ja laajakaistaliittymä. Autollekin löytyy autohallista katto päälle. Tasokkaasti varustetun huoneiston asuinhuoneissa on parkettilattiat ja kosteiden tilojen laattalattioissa on mukavuuslattialämmitys. Tyylikkäässä keittiössä on mm. kalusteuuni, induktiokeittotaso ja astianpesukone.

Monipuolisessa valikoimassa on sopivan kokoisia koteja yksin, kaksin eläville ja pienille perheille (28,5–77 m2). Kodeissa on ranskalainen/lasitettu parveke. Ylimmän kerroksen kodeissa on parvekkeen lisäksi hulppea kattoterassi. Osassa koteja on myös oma sauna. Tutustu nautinnollisiin asuntoihin ja ota meihin yhteyttä, niin sovitaan näyttö teille sopivaan aikaan!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!