77774h-4hLinjaloistonkatu 7, Espoo, 02330

Asunto Oy Espoon Kummelivuorenheikki

310 400 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Espoon KummelivuorenheikkiUudiskohde
Esittely
Huoneistot
Kummelivuorenheikki ulko 2

JOUSTAVIA RATKAISUJA, NYKYAIKAISTA ASUMISTA!

Kesällä valmistunut Asunto Oy Espoon Kummelivuorenheikki sijaitsee Saunalahden nuorekkaalla ja merellisellä alueella. Jokaisella huoneistolla on joko lasitettu terassiparveke tai piha-alue. Huoneistot ovat toteutettu tyylikkäin materiaalein, energiatehokkain ratkaisuin.

Saunalahti on suosittu asuinmiljöö sen mainion sijainnin ansiosta. Lähelläsi on monipuoliset palvelut ja upeat merelliset ulkoilu- ja harrastusalueet. Erinomaiset kulkuyhteydet moneen suuntaan pääkaupunkiseudulle. Kivenlahden tulevalle metroasemalle on noin 5 minuutin matka.

 

Yhtiössä on todella viihtyisä piha- alue grillialueineen, kuntoilu- ja saunatilat. Hissillä kuljet suoraan autohalliin kuivin jaloin, autohallipaikka myydään erikseen. Hoitovastikkeeseen sisältyy tontin vuokra. Tule katsomaan, onko tämä sinun kotisi tai sijoituksesi.

Miksi valita uudiskoti? Huoletonta asumista moneksi vuodeksi. Turvallinen sijoitus arkeen. Energiatehokkaat ratkaisut. Kuntosali ja sauna käytössäsi. Yhteisöllinen grillipaikka yhtiön asukkaille. Autohalli talon alakerrassa.


Täällä uusi kotisi, sisäänmuuttohinnalla!

Kummelivuorenheikki sisä 1

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!