kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja Mikko Lahtinenkiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja Mikko Lahtinen

Mikko Lahtinen

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola

mikko.lahtinen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 548 0508Soita minulle

Erityisosaaminen

Kuolinpesät, Tontit, Omakotitalot, Arvoasunnot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

Suomi, englanti

Helsingissä syntynyt ja Espoossa kasvanut, seudut tunteva ammattilainen. Kokenut ja ahkera välittäjä, joka vie kaupat loppuun saakka. Ota yhteyttä ja kerro miten voin auttaa. Tehdään toiveistasi totta. ASIAKASPALAUTTEITA Ostaja: Mikko on todellinen huippumyyjä, aktiivinen ja ymmärtää asiakkaan tarpeet. Hän oli ainoa, joka alkoi etsimään meille asuntoa (useissa välitysliikkeissä käytiin). Tunnustuksen ansainnut! Myyjä: Mikko on aktiivinen ja asiantunteva välittäjä, suosittelen.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Pidin Mikko Lahtisen aktiivisuudesta, joka ei kuitenkaan ollut tuputtamista ja väkisin myymistä, ennen välityssopimuksen tekoa. Olin koko ajan ajan tasalla siitä, miten myynti edistyi.

Asunnon ostaja

Kävin useammassa kiinteistönvälitysfirmassa kertomassa että haluamme ostaa asunnon, mutta emme nyt ehdi etsiä netistä (pieni vauva ja yrittäjä mies). Mikko oli ainoa, joka alkoi etsimään meille asuntoa. Olisimme antaneet omankin Mikolle myyntiin, mutta ystävämme möikin asuntomme edullisemmin. Mikko on todellinen huippumyyjä, aktiivinen ja ymmärtää asiakkaan tarpeet. Niin, ja kodinhan se Mikko meille lopulta löysikin. Mielestämme tunnustuksen ansainnut! Ja on muuten erikoista huomata, että näyttöjen jälkeen niin moni välittäjä ei soita perään, kummallista. Ei tosin koske Mikkoa.

Asunnon myyjä

Luottamus ja Mikko oli ihan aidosti kiinnostunut meistä ja ymmärsi mitä haluamme.

Asunnon myyjä

Erittäin ystävällistä, asiallista ja tehokasta toimintaa.

Asunnon myyjä

Mikko on aktiivinen ja asiantunteva välittäjä, suosittelen.

Asunnon myyjä

Kiinteistömaailmalla on hyvä ja toimiva palvelupaketti, markkinointi ja näkyvyys oli erinomaista ja asunnon myynti menikin nopeasti maaliin. Kiitos paljon, suosittelen Mikkoa muillekin myyjille!

Asunnon myyjä

Mikko hoiti asuntomme myynnin tehokkaasti ja asiantuntevasti ja piti meidät aktiivisesti ajan tasalla. Hän on auttanut meitä myös uuden kodin löytämisessä. Suosittelisin Mikkoa ehdottomasti!

Asunnon myyjä

Mikko piti meidät todella hyvin ajantasalla ja kuunteli toiveitamme.

Asunnon ostaja

Asiallinen ja myös ostajaa huomioiva kokonaisuus.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli hyvä ja valokuvaaja otti hienot kuvat asunnostani. Asunto saatiin nopeasti myytyä, joten olen hyvin tyytyväinen.

Asunnon ostaja

Näyttö järjestyi meille sopivaan aikaan ja ehdimme hyvin siihen pidemmänkin matkan päästä. Kaupan nopea ratkaisu oli meille iloinen yllätys ja auttaa meitä järjestämään asioita asunnolla ajoissa kesälomamme aikaan.

Asunnon myyjä

Välittäjä kontaktoi hyvin ja piti meidät ajantasalla myyntiprosessin kulusta. Pystyimme keskustelemaan alun jälkeen rehellisesti ja avoimesti asioista. Myös kriittiseen palautteeseen välittäjä reagoi ammattimaisesti.

Asunnon myyjä

Kiinteistövälittäjä Mikko Lahtinen on aivan paras. Hän oli tukeni ja turvani asnnonmyyntiprosessissa, teki valtavan työn ja oli aina tavoitettavissa. Suosittelen häntä lämpimästi, annan arvosanaksi 10+.

Asunnon myyjä

Lähtöhinnan asetus kohdilleen toi huikean tuloksen. En usko että tässä tapauksessa välittäjä olisi voinut tehdä mitään paremmin.

Asunnon myyjä

Mikko Lahtinen on todella hyvä ja asiallinen tyyppi. Jo alkutapaamisessa sovittiin, että mennään suoraan asiaan. Asunnon myyntihinnan hän pystyi perustelemaan hyvin vaikka asunto oli ollut jo myynnissä OP:lla 4kk. Kun seuraavan kerran tarvitsen välittäjää olen varmasti yhteydessä Mikkoon.

Asunnon myyjä

Asunnon myynnin kaikki vaiheet sujuivat erittäin hyvin. Ei mitään lisättävää, jatka samaan malliin!

Asunnon myyjä

Mikko on hoitanut perheelleni nyt 2 asunnonmyyntiä ja molemmat ovat onnistuneet täydellisesti. Mikko on hoitanut toimeksiannot erittäin ripeästi ja asiantuntevasti sortumatta epärealistiseen hinnan yliarviointiin. Hän on myös hyvin ajantasalla tämänhetkisen pandemiatilanteeen vaikutuksesta. Olen tyytyväinen ja kiitollinen asiakas ja olen antanut Mikon tiedot naapurilleni joka tulee tarvitsemaan välittäjää muutaman vuoden kuluessa.

Asunnon myyjä

Välittäjäni Mikko Lahtinen oli ammattitaitoinen - ja sen huomasi. Hän osasi kuunnella asiakasta ja neuvoa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Erityisesti arvostan, että hän ei luvannut kuuta taivaalta vaan oli realistinen. Hänen kauttaan sain asuntoni kaupaksi ja löysin uuden kodin. Luotettava välittäjä, jota suosittelen ystävilleni.

Asunnon myyjä

Toimeksiantosopimuksen tekemisen jälkeen myyntiprosessi lähti rivakasti liikkeelle. Mikko Lahtinen piti meitä oikein hyvin ajantasalla ja vastasi meidän kaikkiin viesteihin heti. DIAS-asuntokauppa oli erinomainen kokemus.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja hän vastasi sähköposteihin nopeasti.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa, joustava, piti kiinni sovitusta ja vastaili kysymyksiin. Ystävällinen ja sopivan rento palvelu.

Asunnon myyjä

Saimme tutustua Mikkoon sekä asunnon ostajana, että myyjänä. Olemme todella tyytyväisiä Mikon kanssa asiointiin.

Asunnon myyjä

Paljon hyvää. Kuvat oli todella hyviä. Mikko antoi loistavaa servistä :)

Asunnon ostaja

Asiakaspalvelu oli ammattitaitoista ja kysymyksiin sai aina selkeän vastauksen. Asiat sujuivat myöskin hyvin ketterästi, heti kun kaikki asiakirjat olivat valmiina. Saadut tiedot ja liitteet kohteesta olivat myös hyvin kattavia.

Asunnon ostaja

Mikko Lahtinen sold us apartment without pressurising or tilting our desires to any particular apartment. We appreciate this professionalism.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja Mikko Lahtinen
Mikko Lahtinen, Kiinteistömaailma Espoo Tapiola