Yksi tärkeimmistä tehtävistäni on varmistaa resurssit

TÄMÄ VUOSI ON KASVUN VUOSI - ILON KAUTTA!

Me Kiinteistömaailma Espoo SeSide teemme aktiivisesti työtä asiakkaittemme kodin vaihdon eteen. Tavoitteemme on kasvaa Espoossa yhdeksi merkittävimmistä ja halutuimmista yhteistyökumppaneista, joka antaa asiakkaalleen ainutlaatuisen palvelukokemuksen kannattavissa kaikissa markkinatilanteissa. Minun on ilo aloittaa tämä vuosi 2016 parhaimmilla resurseilla kuin koskaa - tästä vuodesta teemme ILON kautta menestyksellisen.

Monelle espoolaiselle ennestään tuttu huippuammattilainen Riitta-Liisa Korimo LKV, YKV on liittynyt vahvistamaan myyntijohtajana joukkuettamme 2.2.2016 lukien. Kiinteistönvälitysalalla hän on työskennellyt lähes 14 vuoden ajan täydellä sydämellä ja kunnianhimolla. Riitta- Liisa Korimon gsm: +358 45 664 6088  yksi tärkeimmistä tehtävistä on ottaa entistä suurempi osuus SeaSide alueesta yhdessä tiiminsä kanssa.  Haastamme kilpailijamme parhaasta asiakas- palvelusta. Tutustu yritykseni osaajiin ja kutsu meistä sinulle sopivin myyjäni kotikäynnille - esittelyssä huippujoukkueeni.

Viimeisin rekrytointikampanja on myös tuottanut tulosta ja joukkueeni kasvaa edelleen. Joukkueeseen liittyvät mukaan helmikuun kuluessa kaksi vahvaa miestä, joista tulette kuulemaan myöhemmin. Nyt yritykseni koostuu kolmesta tiimistä, joiden vetovastuut ovat myyntijohtaja Riitta-Liisa Korimolla ja myyntipäällikönä tässä kuussa aloittava Ilkka Ala-Ketola, LKV  ja vuoden vaiheessa myyntipäälliköksi nimitetty pitkänlinjan kaupantekijä (yritykseni palveluksessa yli 10 v.) ja alan kiistaton huippuosaaja Ria Elovaara, LKV, KiAT. 
 

KIITOS KUULUU ASIAKKAILLEMME

Vuonna 2015 pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) tehtiin kiinteistönvälittäjien avulla noin 16 000 uusien ja käytettyjen asuntojen kauppaa. Kiinteistömaailman markkinaosuus kaikista kiinteistönvälittäjien avulla tehdyistä kaupoista oli noin 23 prosenttia. Kun tarkastellaan käytettyjen asuntojen kauppaa Helsingissä, luku nousee tätäkin korkeammaksi, yli 25 prosentin. Kiinteistömaailma on siten kiistaton markkinajohtaja pääkaupunkiseudun asuntokaupassa. Kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme.

PARAS PALVELU, oikea hinta kodillesi.

Saammehan tarjota osaamisemme sinun kodinvaihdon parhaaksi.  Käydään läpi tilanteesi huolellisesti ja mietitään mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä. Löydämme varmasti kodinvaihtoosi ratkaisun, joka varmistaa sinulle parhaat hyödyt. Asetamme käyttöösi kaiken osaamisemme, energiamme ja asenteemme millä tehdään kauppoja. Etsimme ennakkoluulottomasti uusia mahdollisuuksia, tekniikoita ja teknologioita, joilla voimme varmistaa sinulle huolettoman ja varman kodinvaihdon. Asiakkaistamme 92 % tutkitusti suosittelee meitä.

Miika Muroma, omistaja, toimitusjohtaja, LKV
gsm. +358 500 258 258
miika.muroma@kiinteistomaailma.fi

Kiinteistömaailma Espoo SeaSide
Keilaranta 1, 02150 Espoo
puh. 09 2310 1200

* HELPOIN TAPA OSTAA - VARMIN TAPA MYYDÄ *

 

14.02.2016 Miika MuromaTulosta Jaa

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Kiitos yhteydenotosta!

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.