Ilo on meidän mukana päivässä! 

Työ ilman iloa on ilotonta työtä.

Päätimme yrityksessämme yhdessä tehdä työtä ilon kautta. Haastavassa markkinatilanteessa yhdessä tekemisen positio kantaa kauemmas. Me tuemme aidosti toisiamme ja yritykseni kulttuuri on yhdessä oppiva kulttuuri, mikä varmistaa laajapohjaisemmin tulosten toteutumisen. Mielenhallinta ei aina ole helppoa, jos menestystä ei synny, ahkeruudesta huolimatta. Toistemme kannustaminen, tukeminen ja onnistumisista kiittäminen kuuluu osaksi päiväämme. Ilo on aidosti mukana työpäivässämme aamusta iltaan saakka.

Tunne myyjäsi ja auta heitä kasvamaan seuraavalle tasolle

Johdon yksi tärkeimmistä tehtävistä on tuntea omat myyjät - heidän vahvuudet kuin myös heidän heikkoudet. Tavoitteeni on vahvistamaan myyjieni vahvuuksia ja kirkastamaan heidän tekemistä systemaattisemmaksi sekä auttaa kasvamaan seuraavalle tasolle. On tärkeä tunnistaa myös heikkoudet hyväksyen ne ja osata tulla niiden kanssa toimeen. Kun työtä tehdään ilon kautta ja myyntikulttuuri on kannustava, sitoutumisen aste yhteisiin tavoitteisiin kasvaa. Onnistuminen luo onnistumista ja myyjän itsetunto kasvaa = positiivinen kierre on valmiina. Omalta puoleltani on ilo nähdä myyjien kasvu askel askeleelta.

Minulla on ilo esitellä sinulle joukkueeni ilon kautta

Nostamme tekijämme entistä paremmin yleisön ja asiakkaittemme tietoisuuteen. Kodin myynti ja osto ovat useimmille elämän suurimpia taloudellisia päätöksiä. Tahdomme kertoa meistä sinulle enemmän, saavutuksistamme ja asiakkaittemme palautteista avoimesti, jotta sinä voit valita sopivimman kiinteistönvälitysalan osaajan joukostamme. Tarinan kautta ihminen muuttuu mielenkiintoisemmaksi.

Pilke silmäkulmassa on meidän mukana kaikessa tekemisessä

Kerromme myyjiemme tarinat pilke silmäkulmassa henkilövideoiden avulla. Kiinteistönvälitys on vakava asia, tahdomme tehdä työtä ilon kautta - ei kai kaiken tekemisen pidä olla liian vakavaa. Meidän tapamme on esitellä itsemme videon avulla hivenen eri lailla....... Voi kai henkilövideot tehdä myös näin!

Miika Muroma, omistaja, LKV
gsm. +358 500 258 258
miika.muroma@kiinteistomaailma.fi

Kiinteistömaailma Espoo SeaSide
Keilaranta 1, 02150 Espoo
puh. 09 2310 1200

* HELPOIN TAPA OSTAA - VARMIN TAPA MYYDÄ *

14.02.2016 Miika MuromaTulosta Jaa

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Kiitos yhteydenotosta!

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.