3975.52h-3hReelinkikatu 3, Espoo, 02330

Asunto Oy Espoon Saunalahdenheikki

189 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Espoon SaunalahdenheikkiUudiskohde
Esittelyssä
Huoneistot

Huoletonta arkea uudessa kodissa Saunalahdessa!

Kummelivuoren metsän reunaan, yhdelle parhaimmista paikoista rakennetaan moderneja ja tasokkaita uudiskoteja. Huoneistoissa on selkeät pohjaratkaisut, hyvänkokoiset makuuhuoneet, kolmioiden erilliset wc:t ja kylpyhuoneet sekä asuntojen tilavat lasitetut parvekkeet tuovat arkeesi helppoutta. Voit saada uuteen kotiisi myös jäähdytyksen. Vapaana vain muutama huoneisto!
Esittelemme uudisasuntoja tiistaisin klo 16-18 myymälässämme, varaa henkilökohtainen esittelyaikasi: Leena Rotko p. 044 5133253

Sinulla on käytössäsi taloyhtiön kellarikomero, talosauna, pesula, kuivaushuone ja kuntoilutila. Autohalliin kuljet hissillä suoraan kodin kerroksesta. Autohallipaikat ja lisävarastot myydään erillisenä osakkeena. Mahdollisuus myös sähköauton lataukselle. Uudessa kodissasi on kohtuulliset asumiskulut ja uudet ekologiset ratkaisut. Asunnot valmistuvat 28.2.2022 mennessä.
- Joustava vuokratontti, jonka voit lunastaa halutessasi.

Saunalahden S-Market, koulu ja kirjasto ovat kävelymatkan etäisyydellä. Vehreät ulkoilumaastot alkavat kotioveltasi ja merelliset maisemat ovat lähelläsi. Pikkulaivan ja rakenteilla olevan Lippulaivan palvelut ovat lähelläsi, Kamppiin kuljet bussilla puolessa tunnissa ja Kauklahden väylältä liikut autolla helposti moneen.

Lataa esite tästä>> ja hinnasto tästä>>

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!