42.575.52h-3hReelinkikatu 5, Espoo, 02330

Asunto Oy Espoon Saunalahdenheikki

168 638 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Espoon SaunalahdenheikkiUudiskohde
Esittelyssä
Huoneistot

Huoletonta arkea uudessa kodissa!

Kummelivuoren metsän helmaan, rauhalliselle sijainnille rakennetaan erikokoisia ja tilaratkaisuiltaan moderneja koteja yksiöistä neliöihin! Huoneistojen käytännölliset layoutit, hyvänkokoiset makuuhuoneet, kolmioiden erilliset kylpyhuoneet ja hyvät säilytystilat sekä asuntojen tilavat lasitetut parvekkeet tuovat elämääsi arjen mukavuutta ja helppoutta. Voit saada uuteen kotiisi jäähdytyksen, kysy lisää välittäjältä!

Sinulla on käytössäsi taloyhtiön kellarikomero, talosauna, pesula, kuivaushuone ja kuntoilutila. Jos tarvitset lisävaraston, voit ostaa sen taloyhtiöstä. Autohalliin kuljet hissillä suoraan kodin kerroksesta. Autohallipaikat ja lisävarastot myydään erillisenä osakkeena. Mahdollisuus myös sähköauton lataukselle. Uudessa kodissasi on kohtuulliset asumiskulut ja uudet ekologiset ratkaisut.

Saunalahden S-Market, koulu ja kirjasto ovat kävelymatkan etäisyydellä. Vehreät ulkoilumaastot alkavat kotioveltasi ja merelliset maisemat ovat lähelläsi. Pikkulaivan ja rakenteilla olevan Lippulaivan palvelut ovat lähelläsi, Kamppiin kuljet bussilla puolessa tunnissa ja Kaukalahden väylältä liikut autolla helposti moneen suuntaan pääkaupunkiseutua.
- Taloyhtiö valmistuu loppuvuodesta 2021
- Joustava vuokratontti, jonka voit lunastaa halutessasi

Tee varauksesi ajoissa, niin voit suunnitella materiaalit ja sisustuksen uuteen kotiisi. Soita ja varaa henkilökohtainen esittelysi!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!