34601h-3hPiispanportti 9, Espoo, 02240

Asunto Oy Piispanportin Sointu, Espoo

260 100 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Piispanportin Sointu, EspooUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Tervetuloa Espoon Piispanportin Sointuun!

Mitä sinä toivot uudelta kodiltasi? Onko sijainti ja kohtuulliset asumiskulut sinulle tärkeitä? Entä laadukas rakentaminen, ekologisuus ja oma tontti?

Asunto Oy Piispanportin Sointu valmistuu omalle tontille. 6-kerroksiseen kerrostaloon valmistuu 58 avaraa ja modernia huoneistoa yksiöistä kolmioihin. Asunnoissa on toimivuutta, tyyliä ja valoa! Huoleton kaukolämpö, hyvät säilytystilat ja lasitettu parveke tuovat arkeesi iloa. Osassa huoneistossa on ranskalainen parveke ja muutamassa viihtyisä terassipiha.

Kun valitset kotisi nyt, voit suunnitella mieleisesi kodin erinomaiselta paikalta. Valittavanasi on Raikas ja Ajaton - sisustustyylit.

Taloyhtiöön on tulossa irtaimistovarastot, pesula, kuivaushuone, kuntosali ja kerhotila sekä sauna vilvoitteluterasseineen. Autohallissa on 29 autopaikkaa erillisinä osakkeina.

Piispanportin uusi, esteetön kaupunkikortteli on lähellä metroa ja Ison Omenan kattavia palveluja - kävelet viidessä minuutissa ostoksille tai ravintolaan syömään. Rantaraitti vei sinut uimaan tai Nokkalan Majakalle, Keskuspuisto taas vihreille metsäpoluille. Lähelläsi ovat Olarin palvelut, Prismaan vain 200 metrin matka. Koulut ja Suurpellon englanninkielinen koulu myös lähelläsi. Omalla autolla liikut helposti Länsiväylää pitkin.

Soita tai varaa henkilökohtainen tapaaminen, niin kerromme sinulle lisää!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!