Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358 50 521 5555Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kuolinpesät

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

31

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 31 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Päivi Hänninen tunnetaan kiinteistönvälitysalalla positiivisesta asenteesta, yrittäjämäisestä otteesta ja periksiantamattomuudesta. Ei ihme, että hän yltää kuukausi ja vuosi toisensa jälkeen huipputuloksiin. Terveellä maalaisjärjellä, taidolla ja asiakkaista aidosti välittäen tehty työ on kerryttänyt Päiville laajan tyytyväisen asiakaskunnan. Hän on nopeasti raivannut tiensä Kiinteistömaailman menestyneimpien välittäjien joukkoon. Päivi on asunut lapsuutensa Laitamaan kylällä, aivan Kolmperän järven läheisyydessä. Lähikauppa ja posti oli siihen aikaan Nupurissa. Päivi onkin keskittynyt myynnissä Länsi-Espooseen ja Kirkkonummeen, joiden alueet ja hinnat hän tuntee erittäin hyvin. ”Intohimo myyntityöhön on jatkuva voimavarani. Vankka kokemukseni ja ammattitaitoni eri tyyppisten kotien myynnistä takaavat sinulle asiakkaana parhaan mahdollisen lopputuloksen.”

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olin tyytyväinen Päivin aktiivisuuteen ja paneutumiseen asuntomme myyntiin. Viestejä yksityisnäytöistä tuli tiuhaan tahtiin, ja tuli todellakin sellainen olo, että Päivi tekee töitä myyntimme eteen. Yhteydenpito oli aktiivista, ja olimme koko ajan ajantasalla missä mennään.

Asunnon myyjä

Erittäinen aktiivinen ote hommaan ja teki paljon töitä kauppojen eteen.

Asunnon myyjä

Erittäin positiivinen, pro-aktiivinen ja rohkea myyjä, joka pitää kiinni sovituista aikatauluista.

Asunnon myyjä

Päivi oli vaan niin SUPER!! Kaikki asiat hoituivat kivuttomasti. Päivillä ei ole ongelmia vaan ratkaisuja. Paras A Ryhmä :)

Asunnon ostaja

Tyytyväiseksi teki se, että välittäjä toimi asiakkaan kannalta hienosti. Meille asiakkaille on tärkeää, että välittäjä toimii niin kuin kauppa olisi ensimmäinen. Neuvoo tarpeeksi selkeästi ja muistuttaa tarvittavista asiakirjoista. Tulee turvallinen olo kaupantekoon. Eikä tarvitse jännittää, että onko varmasti nyt kaikki tarvittava tehty.

Asunnon myyjä

Positiivinen yllätys kaikkineen, hyvä yhteydenpito, aktiivinen ja innostunut ote työhön. Ammattitaitoista myyntityötä!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

osakas, kiinteistönvälittäjä, LKV Päivi Hänninen
Päivi Hänninen, Kiinteistömaailma Espoo Matinkylä, Kauppakeskus Iso Omena