Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358 500450219Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Arvoasunnot, Omakotitalot, Kuolinpesät, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Rakastan koteja, rakastan sisustamista ja rakastan myyntiä! Intohimoinen suhtautuminen kotien myyntiin ja markkinointiin on näkynyt erinomaisina tuloksina jo yli 10 vuotta! 98% asiakkaistani suosittelee minua vielä vuosienkin jälkeen! Yli 20 vuoden ammattimaisella markkinointikokemuksella ja sisustussuunnittelijan ammattitaidolla osaan varmasti tuoda kotisi parhaat puolet esiin myyntitilanteessa ja myös sosiaalisessa mediassa, jossa lähes kaikki ostajat tänäpäivänä ovat. Panostan kestäviin asiakassuhteisiin, siksi lupaan vain parasta palvelua ja asiantuntemusta. Kun kodinvaihto on sinulle ajankohtainen, soita 0500 450 219, tehdään yhdessä unelmistasi totta - minä välitän! Whether you’re thinking about buying or selling a property please let me represent you as your personal agent. Award winning certified realtor coupled with my unbeatable track record, at your service 24/7! Call +358 500 450 219,

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

”Sirpa perehtyi kohteeseen kiitettävästi ja myi tiiminsä kanssa tarmolla kohdetta. Sirpa jaksoi aina olla ystävällinen ja hallitsi kokonaisuuden hienosti. Paras tapaamani välittäjä!”

Asunnon myyjä

Huippuhyvä asiakkaan ymmärtäminen, kuuntelu ja aidosti ratkaisuhakuinen välittäjä! Erinomainen palveluasenne.

Asunnon myyjä

Erinomainen kokonaispalvelu, nopea myynti, konsultoiva lähestymistapa, hieno kommunikointi. En olisi löytänyt parempaa ammattilaista.

Asunnon ostaja

Reipas, asiallinen, osaava ihminen! Ei turhaa jaarittelua, vaan hommat hoitoon. Välittäjällä oli kokemusta, joka on tärkeää kiinteistön kaupassa. Sitä tietysti kertyy vain tekemisen kautta. Kysymyksiini sain aina vastauksen.

Asunnon myyjä

Tässähän tapahtui oikea salamakauppa!! Sunnuntaina ensiesittely, tiistaina tarjous hyväksytty ja siitä viikko eteenpäin, keskiviikkona kaupat oli tehty.

Asunnon myyjä

Vaikuttava ammattiosaaminen haastavassa kuolinpesän kaupassa. Homma hoituu kun kokenut ammattilainen auttaa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntijohtaja, LKV, KiAT, BBA, Sisustussuunnittelija SI Sirpa Lehmus
Sirpa Lehmus, Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa, Hills Business Park