Leppävaaran uudet Kiinteistömaailma-yrittäjät haluavat tukea espoolaisten lasten liikuntaa - lahjoitus jokaisesta kotikäynnistä

Leppävaaraan saatiin 1.11.2019 lisää vihreää väriä, kun Kiinteistömaailman uusin yritys avasi ovensa Alberga Business Parkissa. Kiinteistömaailma Espoo Etelä-Leppävaara palvelee asunnon ostajia sekä myyjiä ympäri pääkaupunkiseutua.
 
Uuden myymälän yrittäjinä toimivat Jenny Karttunen ja Tiina Roponen. Roposella on kokemusta kiinteistönvälitysalalta ja Kiinteistömaailmasta yli kymmenen vuoden ajalta ja Karttusella yli viisi vuotta. Tahto auttaa ihmisiä asumaan paremmin jalostui yrittäjyydeksi ja toimipaikaksi valikoitui Etelä-Leppävaara. Leppävaara on yksi pääkaupunkiseudun suurimmin kasvava ja kehittyvä alue, jossa työikäisten osuus väestöstä on Espoon suurin.
 
”Olemme tehneet Jennyn kanssa ennenkin yhdessä töitä, ja jaamme samat arvot. Asiakkaan kannalta tärkeintä on, että tunnemme asuntokaupan lait ja säädökset läpikotaisin. Olemme erilaisia, toisiamme täydentäviä persoonia, joilla on omat vahvuusalueet” sanoo Roponen.
 
“Tiinalle on kertynyt vuosien varrella vahva ammattiosaaminen vaativista kiinteistökaupoista ja itselläni on osaamista mm. markkinoinnista. Asunnon ostopäätös tehdään tänä päivänä hyvin pitkälle jo kotisohvalla verkon ääressä. Näin ollen laadukas verkkonäkyvyys asuntokaupassa on äärettömän tärkeää,” jatkaa Karttunen.
 
Yrityksen perustamisen alkuvaiheessa kummallekin oli selvää, että yhteiskuntavastuu tulee olemaan yksi yritystoiminnan kulmakivistä. Kahden ensimmäisen toimintakuukauden kampanjan he toteuttavat yhdessä Hope Ry:n kanssa.
 
“Mielestämme jokaisella lapsella on oikeus harrastaa riippumatta perheen taloudellisesta tilanteesta. Lahjoitamme marras-joulukuun aikana jokaisesta Kotikäynnistä 20 euroa, ja jokaisesta toimeksiantoon johtaneesta Kotikäynnistä 50 euroa espoolaiseen lapsiurheiluun Hope Ry:n kautta.” kertoo Karttunen.
 
”Yhteiskunnallinen vastuu yrittäjinä on meille tärkeää teema, joka tulee näkymään liiketoiminnassamme myös tulevaisuudessa” korostaa Roponen.
 
Kiinteistömaailma Espoo Etelä-Leppävaara löytyy Alberga Business Parkin 6. kerroksesta, Bertel Jungin Aukio 5:stä.
Yhteydenotot:
Tiina Roponen 040 763 3713 / tiina.roponen@kiinteistomaailma.fi
Jenny Karttunen 040 717 0181 / jenny.karttunen@kiinteistomaailma.fi

04.11.2019

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.