Kiinteistömaailman edut Danske Bankin Etuasiakkaille

Harkitsetko asunnonvaihtoa? Danske Bankin etuohjelman tasolle 4 kuuluvana asiakkaana tarjoamme sinulle Kodinvaihtosuunnitelma Plus –kokonaisuuden.

 

Kodinvaihtosuunnitelma Plus

Vaikket olisikaan vielä päättänyt vaihtaa kotia, kutsu meidät maksuttomalle Kotikäynnille. Tapaamisen aikana kartoitamme asumistarpeesi ja teemme Sinulle ehdotuksen siitä, miten ja milloin kodinvaihdossa kannattaa lähteä liikkeelle. Samalla saat tietää luotettavasti asuntosi arvon: tilastojen mukaan onnistumme asuntojen hinta-arvioissa 98 % varmuudella.

Kun päätät edetä asunnon myymisessä, saat Kiinteistömaailman Arvo-palvelun näkyvyyden pelkän Verkko -palvelunpaketin hinnalla. Arvo on täyden palvelun ratkaisu, johon liitetään tarkkaan kohdennettuja erikoistoimenpiteitä. Lisäksi paikallinen Kiinteistömaailma-yrittäjä ehdottaa sinulle asuntotilanteeseesi parhaiten sopivan välittäjän.

Jos et ole vielä löytänyt uutta unelmiesi kotia, ei hätää. Sinä tiedät, millaisesta kodista unelmoit. Me tiedämme, mistä se löytyy. Kotihaku-palvelumme avulla etsimme sinulle maksutta haluamasi kriteerit täyttävän asunnon. Kotihaku ei sido sinua mihinkään ja voit halutessasi päättää sen milloin tahansa.

Etu koskee vain uusia toimeksiantoja ja oikeus asiakasetuun on mainittava toimeksiantoa tehdessä. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Tutustu Kiinteistömaailman palveluihin»

Etsi lähin Kiinteistömaailman myymälä»