TAMPERE: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Kasvatamme ammattitaitoista ja tehokasta tuloksentekijäjoukkuettamme alan ammattilaisilla tai tulevaisuuden lupauksilla. Alan kokemus ei siis ole välttämättömyys, mutta työhistoriastasi löytyy myyntikokemusta ja asiakaspalvelua. Ajattelet yrittäjähenkisesti ja olet valmis tekemään pitkäjänteistä, peräänantamatonta työtä huumorintajuisen myyntitiimimme jäsenenä.  Terve ahneuskaan ei ole pahitteeksi; haluat että ahkeruutesi ja osaamisesi näkyy myös palkassasi. Ajokortti ja oma auto sinulla on omasta takaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia, joita et muualta saa:

Alan ykköskehittäjänä työvälineemme ovat myös ykkösluokkaa ja monet toiminnot ovat pitkälle automatisoituja, joka puolestaan vapauttaa sinun aikaasi myyntityöhön. Uskallamme myös luvata, että huippuunsa viritetty verkon liidikoneemme tuo sinulle suoria asiakaskontakteja.

Mahdollisuuden rakentaa omaa henkilöbrändiäsi. Kiinteistömaailmassa voit hyödyntää yhtä aikaa omaa vahvaa asiantuntijabrändiäsi Suomen vahvimman ja tunnetuimman kiinteistönvälitysbrändin tukemana.

Alan laajimman välittäjä- ja kohdenäkyvyyden niin googlessa, somessa kuin muissakin medioissa.

Vapauden vaikuttaa omaan työhösi ja sen kehittämiseen.

Erittäin reilun ja joustavan ansainnan. Vaikutat itse siihen milloin ja missä haluat tehdä työtäsi ja asetat itse itsellesi tavoitteet.

Jos haluat olla osa eniten kauppoja tekevää joukkuetta Suomessa – vuonna 2017 teimme yhdessä yli 13 000 asuntokauppaa, tee meidät vakuuttuneeksi ja soita tai lähetä sähköpostiviesti.

Luottamukselliset yhteydenotot Tiia Järvi, 050 5515 222 tai Juhani Sillanaukee, 0500 620 309, juhani.sillanaukee@kiinteistomaailma.fi

Meidät palkittiin vuonna 2017 eniten kauppoja koko Suomessa Tarjouskauppa-kauppatavalla tehneenä asuntomyymälänä. Tehokas tapamme tehdä kiinteistönvälitystä on luonut myös välittäjillemme mahdollisuuden päästä valtakunnallisesti palkittujen Huippumyyjien joukkoon.

23.01.2018 Tarja SillanaukeeTulosta Jaa

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjäme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Kiitos yhteydenotosta!

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.