Töihin Kiinteistömaailman vuoden 2016 ketjuyritykseen!

Kiinteistömaailman vuoden 2016 ketjuyritys, Kruununhaan Kiinteistömaailma jatkaa kovaa kasvuaan! Siksi tarvitsemme joukkueeseen vahvistuksia!

Sinä, tuleva kollegamme olet jo näyttänyt kyntesi kiinteistönvälitysalalla. Kun sinulta lisäksi löytyy peräänantamaton asenne, olet voitontahtoinen, sosiaalinen ja koet kiinteistönvälitysalan omaksesi, me olemme valmiit valitsemaan sinut yhdeksi menestyjäksi muiden huippujen joukkoon.
Joukkueemme on palkittu ja menestynyt ja tulevat työkaverisi ovat Suomen menestyneimpiä välittäjiä. Saat meiltä myyntitiimimme täyden tuen, Kiinteistömaailman laadukkaat täydennys- ja jatkokoulutukset, positiivisen sekä viihtyisän työympäristön asuntokaupan aitiopaikalla, arvostetussa Kruununhaan kaupunginosassa.
Emme rajoita toimintaympäristöäsi, sillä voit työskennellä koko pääkaupunkiseudulla aktiivisesti ja vapaasti. Lisäksi tarjoamme vahvan toimeksiantokannan, Suomen markkinajohtajan luomat parhaat ja monipuoliset työvälineet.
Ota luottamuksellisesti yhteyttä Antti Kainulaiseen puh: 0500 402 670, tai lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen: antti.kainulainen@kiinteistomaailma.fi.

Työskentelysi voit aloittaa sopimuksen mukaan.
Kiinteistömaailma Kruununhaka (KK-Neliöt Oy LKV)
Liisankatu 12,
00170 Helsinki
Vaihde: 050 300 998

22.08.2017 Antti KainulainenTulosta Jaa

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjäme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Kiitos yhteydenotosta!

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme.

Lisää samalta kirjoittajalta

Superviikonloppu 28-29.10.2017

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.