Tampere Ratina: Kiinteistönvälittäjä

Ammattilainen, ovatko työkalusi kunnossa? Saatat olla alan kokenut konkari tai vasta kannuksensa hankkinut nuori leijona. Olet kuitenkin jo ehtinyt todistaa osaamisesi kiinteistönvälitysalalla ja olet suorittanut joko Kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon tai LKV-kokeen. Mikäli olet, lupaamme myös huomioida nämä tilipussissasi. Tunnet intohimoa asiakkaittesi palvelemiseen sekä kaupantekoon ja voitontahto on se voima, joka ajaa sinua eteenpäin.

Tarjoamme sinulle suuren valtakunnallisen ketjun monipuoliset työkalut, mm. Tarjouskaupan, valtakunnallisen yhteismyynnin sekä monipuoliset mediat asiakkaidesi kotien markkinointiin. Työilmapiirimme on kannustava ja rohkaiseva, mutta toki haluamme myös palkita sinut kilpailukykyisellä palkkauksella. Soita siis rohkeasti ja poikkea tarkistamassa olisiko ruoho kenties vihreämpää aidan tällä puolen!

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa: Kiinteistömaailma | Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy LKV
yrittäjä Tommi Luosmala, Hatanpään Valtatie 7, 33100 Tampere
Puh. 050 597 1531
sähköposti: tommi.luosmala@kiinteistomaailma.fi

25.09.2019

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.