RIIHIMÄKI: Kiinteistönvälittäjä tai myyntineuvottelija

Etsimme joukkoomme kiinteistönvälittäjää tai myyntineuvottelijaa vahvistamaan myyntitiimiämme. Liity markkinajohtajan joukkoon!

Toimitilamme sijaitsevat Riihimäen keskustassa.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokemusta joko välitystyöstä, myyntityöstä tai tehtävään soveltuvalta alalta. Suoritettu LKV-tutkinto on etu, mutta ei välttämättömyys tehtävän vastaanottamiselle. Odotamme sinulta kuitenkin valmiutta LKV-tutkinnon suorittamiseen. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti ja saat meiltä käyttöösi alan parhaat työvälineet tehtäväsi hoitamiseen. Pohjakoulutuksesi voi olla joko kaupallinen tai muuten tehtävään soveltuva.

Sinulla on mahdollisuus menestyä kiinteistönvälittäjänä, jos olet ahkera, aloitteellinen ja tunneälykäs. Vaikka asiakas on kaiken toimintamme keskiössä, välitämme myös toisistamme ja työyhteisöstämme. Keskeinen arvomme on yhteismyynti, eli pääset myymään kaikkia Kiinteistömaailman kohteita heti ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen.

Tehtävän hoitamisessa oma auto on välttämätön, jonka käytöstä maksamme verottajan hyväksymän enimmäiskilometrikorvauksen. Edellytämme sinulta valmiutta työskennellä myymäläaikojen lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen maire.sainio@kiinteistomaailma.fi

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa yrittäjä Maire Sainio numerosta 0400 484 998. Kaikki hakemukset ja tiedustelut käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

25.09.2019

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.