Myyntitykiksi huippujengiin?

Yrityksemme Espoon Kodit toimii 3 eri toimipisteessä (Kirkkonummi, Espoo, Helsinki) 25 ammattilaisen voimin. Haemme LKV-tutkinnon suorittaneita kasvuhakuisia osaajia tai ratkaisumyynnissä vahvat näytöt antaneita myynnin ammattilaisia kaikkiin myymälöihimme

FB rekryilmoituskuva espoonkodit

Kasvava merellinen Kirkkonummi tarjoaa loistavat kaupalliset mahdollisuudet. Kirkkonummen tiimi koostuu alan huippuosaajista.

Espoonlahden myymälä kauppakeskus Merituulessa tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden. Ydinalueemme kasvaa erittäin voimakkaasti, kiitos Länsimetron 2. vaiheen.

Konalan myymälämme tarjoaa loistavat mahdollisuudet.

Tutustu netissä tekemiseemme ja ihmisiimme. Olemme yrityksenä ja yrittäjinä saaneet useita palkintoja, josta iso kiitos huipputiimillemme.

Haluamme kasvattaa – emme vain huippuvälittäjiä – vaan myös osakkaita ja yrittäjiä maan johtavaan ketjuun. Alan pisimmät työsuhteet ovat meillä täyttä totta. Ahkeruus ja neuvokkuus näkyvät meillä palkassa paremmin kuin millään muulla alalla! Tarjoamme huikean urapolun myynnin kuninkuusalalla, kun olet halukas oppimaan uutta ja tekemään yhteistyötä.

Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme
Hannu Saloon 050 313 7626, hannu.salo@kiinteistomaailma.fi.
Tervetuloa kehittämään parasta. Meillä ei poljeta paikallaan!

 

25.09.2019

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.