Myyntineuvottelija Jyväskylä

Myyntineuvottelija PR-Neliöt Oy,
Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula ja Keskusta

Haemme Jyväskylän välitystiimiimme yhtä alan ulkopuolelta tulevaa myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi rentoa huippuporukkaamme!

Emme liikaa tuijottele aiempia titteleitä tai tutkintoja vaan tärkeintä on minkälainen olet ihmisenä ja kuinka motivoitunut olet!

Välittäjän tärkein tehtävä on asiakkaiden palveleminen ja olemme halunneet tehdä tästä mahdollisimman helppoa. Meillä on tätä varten erillinen tukitiimi joka varmistaa, että välittäjät saavat käyttää aikansa kaikista tärkeimpään. Uskallamme väittää, että tämä on alan paras sisäinen palvelu ja tarkoittaa konkreettisesti sitä, että välittäjät eivät juurikaan tee paperitöitä. Tukitiimi hoitaa mm. kiinteistökohteiden syötöt, kaikkin tarkastukset, kauppakirjojen ja kauppapakettien teot, isännöitsijälle ja verottajalle ilmoittelut sekä arkistoinnit. Tällä tavoin saat tuplattua myyntisi!

Raskaat työt vaatii raskaat hyvit ja niitähän meillä riittää! Työntekijät ovat yrityksemme voimavara ja työntekijöiden hyvinvointi kaiken A ja O. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme muun muassa erittäin kattavan työterveyden, laajan tapaturmavakuutuksen vapaa-ajalle, neljännesvuosibonukset, yli 30 % provision sekä tietenkin työvälineet alan parasta välitysjärjestelmää myöten. Meillä on kaupungin kattavin valikoima käytettyjä asuntoja ja kaikki kohteet ovat yhteismyynnissä. Voimme siis tarjota ensimmäisestä työpäivästä lähtien valmista myytävää.

Haluamme olla työpaikkana houkutteleva sekä viihtyisä ja työntekijät ovatkin viihtyneet meillä pitkään. Olemme Keski-Suomen suurin yksityinen välitysliike ja kuulumme Kiinteistömaailma -ketjuun. Työntekijöitä meillä on vajaat 20 ja myymälöitä Jyväskylän Kauppakadulla, Tourulassa sekä Jämsän Himoksella.

Alkuvuodesta 2023 Tourulan tilamme saavat remontin ja tilamuunnosten ansiosta kasvojen kohotuksen joten pääset työskentelemään viihtyisiin tiloihin. Kauppakadun myymälämme muuttaa myös alkuvuodesta uuteen tilaan aivan Jyväskylän ydinkeskustaan joten miellyttävää ja viihtyisää työskentelyä luvassa sielläkin!

Työnhaku päättyy 20.11.2022 ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Hakemukset voi lähettää sähköpostitse sanna.hotanen@kiinteistomaailma.fi.

Lisätietoja haettavasta paikasta antaa Sanna Hotanen p. 040 581 8201

08.11.2022

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.