Lahti: Kiinteistönvälittäjä

Vahvistamme myyntitiimiämme! Mikäli tunnet myyntityön omaksesi ja olet kiinnostunut sekä ihmisistä että kodeista ja löydät itsestäsi mm. seuraavia ominaisuuksia: positiivisuus, ahkeruus, halu oppia uutta ja lisäksi olet valmis tekemään lujasti töitä löytääksesi asiakkaalle aina parhaan mahdollisen ratkaisun, olet etsimämme uusi kollega. Kokemus myynti- tai kiinteistönvälitysalasta on etu, jota arvostamme, mutta ei edellytys.

Kuulut heti ensimmäisestä päivästä lähtien tehokkaaseen ja yhteen hiileen puhaltavaan ammattitaitoiseen myyntitiimiimme ja saat sen täyden tuen. Lisäksi tarjoamme Suomen johtavan kiinteistövälitysketjun kehittämät ajanmukaiset työvälineet ja -käytänteet, viihtyisän työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan. Ammattitaitoasi pääset kehittämään Kiinteistömaailma Akatemiassa.
Kotikenttämme on Päijät-Häme. Yhteismyynnin ansiosta voit myydä kaikkia Kiinteistömaailman koteja, joten aktiivisella otteella löydät varmasti kaikille asiakkaillesi uuden kodin!

Työt voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Lisätietoja yrittäjä Juha Hirvonen 0400 829 075 tai juha.hirvonen@kiinteistomaailma.fi

Kiinteistömaailma Aleksanterinkatu 34 15140 Lahti

25.09.2019

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.