Kruununhaka: Kiinteistönvälittäjiä Helsingin ydinkeskustaan

Ammattilainen, tule huippujengiin!

DSC04507 HDR

KK-Neliöt Oy on kaikilla mittarilla mitattuna Kiinteistömaailma -ketjun yksi suurimmista ja menestyneimmistä yrityksistä. Meidät on palkittu mm. Vuoden kasvuyrityksenä 2013, Vuoden asuntomyymälänä 2016 ja vuonna 2017 koko ketjun parhaasta asiakastyytyväisyydestä. Toimimme menestyksekkäästi koko pääkaupunkiseudulla ja eritoten Helsingin eteläisissä kaupunginosissa, jossa olemme alueen markkinajohtaja isoissa arvokohteissa. Kruununhaan ja Katajanokan kaupunginosissa markkinaosuutemme on yli 30 %.

KK-Neliöt Oy:n historia yltää vuoteen 1973, joten toiminta on vakaalla ja varmalla pohjalla. Kaiken toiminnan lähtökohtana on aina ollut intohimo välitystyöhön sekä alan ja työntekijöiden kehittämiseen, unohtamatta laatua sekä asiakastyytyväisyyttä.

Markkinaosuutemme ja liikevaihtomme edelleen kasvaessa meillä on paikkoja avoinna alan ammattilaisille. Joukkueemme vahvistuu tekijöillä, joilla on jo näyttöjä kiinteistönvälitystyön menestyksekkäästä hoitamisesta. Uusillä jäsenillämme on vahva tahto menestyä, kyky hoitaa ammattitaitoisesti vaativien asiakkaiden asuntovarallisuutta sekä halu kehittää omaa ammattitaitoaan alati muuttuvassa työympäristössä. Etelä-Helsingin vaativalla asuntomarkkinalla työn menestyksekäs hoito edellyttää lujaa asennetta ja asuntokauppalainsäädännön tuntemista.

Tarjoamme juuri uudistetun, ehkäpä koko Helsingin tyylikkäimmän työympäristön, jossa aidosti viihdytään. Lisäksi saat kannustavan palkkausmallin, jatkuvan kouluttautumisen sekä myöhemmin mahdollisuutta yrityksen osakkuuteen. Meillä työntekijöistä pidetään huolta ja heitä palkitaan. Kuluvana vuonna parhaat lähtevät mm. San Franciscossa pidettävään  REALTORS® Conference & Expo -tapahtumaan.

Kiinteistömaailman brändi on tutkitusti alan paras ja se yhdistettynä omaan henkilöbrändiisi on vahva yhdistelmä, jollaista et muualta saa.

Lisätietoja sinulle kertoo:

Antti Kainulainen, p. 0500 402 670

antti.kainulainen@kiinteistomaailma.fi

25.09.2019

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.