Kiinteistönvälittäjä tai myyntineuvottelija

Etsimme aktiiviseen porukkaamme vuorovaikutustaitoista ihmistä, joka ymmärtää muita ihmisiä, uskaltaa lähestyä heitä ja jolla on kykyä/halua itseohjautuvaan työskentelyyn. Et myöskään pelästy vaihtelevia työaikoja ja olet valmis tapaamaan asiakkaitasi iltaisin ja viikonloppuisin. Osaat takoa, kun rauta on kuumaa ja maltat ladata akut pitämällä myös järkevästi vapaata.


Sinulla voi olla alan kokemusta tai muuta myyntityökokemusta, mutta se ei ole välttämättömyys. Saat työhösi tarvitsemasi tuen ja opit tämän mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn perusteellisen perehdytyksen kautta ja juuri niin pitkällä mentoroinnilla ja sparrauksella kuin tarvitset. Työssäsi sinua tukee myös vahva brändi ja iloinen tiimimme, johon voit luottaa. Tarvitset työssäsi auton.
Kiinteistönvälittäjän työ on asiantuntijatehtävä, jossa ensimmäinen ja tärkein edellytys on tulla ihmisten kanssa toimeen ja olla heistä kiinnostunut. Kaiken muun me voimme opettaa sinulle, joten kysymys kuuluu, haluatko sinä oppia ja onnistua? Jos vastaus on kyllä, otathan yhteyttä ja tavataan. Siitä se lähtee, uusi ammatti.

Yhteydenotot Joel Lauharanta, 040 847 0044, joel.lauharanta@km.fi

 

 

Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö-Meilahti
Nordenskiöldinkatu 2
00250 Helsinki

 

07.06.2021

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.