Kiinteistönvälittäjä Taka-Töölö-Meilahteen

Etsimme aktiiviseen porukkaamme vuorovaikutustaitoista henkilöä, jolla on jo kokemusta kiinteistön- ja/tai vuokravälityksestä. Olet hyvä kuuntelija, ymmärrät muita ihmisiä, uskallat lähestyä heitä. Ennen kaikkea pystyt itseohjautuvaan työskentelyyn. Et myöskään karta vaihtelevia työaikoja ja olet valmis tapaamaan asiakkaitasi iltaisin ja viikonloppuisin. Osaat takoa, kun rauta on kuumaa ja maltat ladata akut pitämällä myös sopivasti vapaata.

Tärkein ominaisuutesi työssä onnistuaksesi – aktiivisuuden lisäksi - on pitkäjänteisyys ja sinnikkyys.

Saat työhösi tarvitsemasi tuen, alan parhaat välineet ja ympäristön työssäsi onnistumiseen. Työssäsi sinua tukee myös vahva brändi ja iloinen tiimimme, johon voit aina luottaa. Ennen kaikkea saat tueksesi alan vahvimman brändin ja markkinajohtajan näkyvyyden.

Moderni, tyylikäs ja avara asuntomyymälämme sijaitsee Taka-Töölössä erityisen näkyvällä paikalla, ja asiakkaamme ovatkin oppineet lähestymään meitä asuntoasioissa aina, kun on pohdittavaa. Piipahda sinäkin kylässä toteamassa viihtyisitkö kanssamme. Kysy samalla palkkausvaihtoehdoistamme sekä urakehitysmahdollisuuksista tulevaisuudessa.

TYÖ ALKAA: sopimuksen mukaan

LUOTTAMUKSELLISET YHTEYDENOTOT:
Kiinteistömaailma | Linnakodit Oy LKV

Vesa Sandberg, 050 413 4454, vesa.sandberg@km.fi
Pirkko Toiviainen, 044 366 3604, pirkko.toiviainen@km.fi

27.09.2022

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.