Kiinteistönvälittäjä/myyntineuvottelija Kallio-Karhupuistoon

Haluatko tehdä jotain erilaista porukassa, jossa Sinusta välitetään?

Kiinteistömaailma Kallio-Karhupuisto etsii nyt uusia tekijöitä.

Suuntaa katseesi meille – tule juttelemaan!

Kiinteistömaailma Kallio ryhmä7

Olemme toimineet Kalliossa jo ennen kuin alueesta tuli trendikäs. Voisi sanoa, että tunnistamme asuntomarkkinoiden tulevaisuuden ja mahdollisuudet. Asiakkaat luottavat asiantuntijuuteemme, välittämiseemme ja siihen, että teemme työmme niin hyvin, että lopussa sanomme kiitos – sydämellä!

Olet sitten vasta-alkaja tai kyntesi näyttänyt. Molempi käy. Keskeistä on, että istut joukkoomme ja oppimisen into ja motivaatio tulee syvältä.

Perehdytyksemme on kattava ja se tähtää LKV-tutkintoon, mikäli sinulla ei vielä sellaista ole. Monet meillä aloittaneet ovatkin suorittaneet onnistuneesti LKV-tutkinnon heti ensimmäisessä kokeessa. Mikäli sinulla jo on LKV-tutkinto, niin meillä voit työskennellä motivoituneiden ammattilaisten kanssa, jotka haluavat oppia kokoajan uutta ja pitää yllä ammattitaitoaan.

Saamme asiakkaita suoraan kivijalkamyymäläämme, yhteydenottopyyntöjä verkkopalvelun kautta ja valmiita asiakaskontaktejakin on reilusti. Meillä pääset tekemään paljon työtä porukassa, joka uskoo aktiivisuuteen ja ahkeruuteen. Saamamme asiakaspalaute on ketjumme parhaimmistoa.

Tässä työssä onnistumiset palkitsevat niin asiakasta kuin välittäjää. Pääset vaikuttamaan omalla aktiivisuudellasi omaan palkkatasoosi. Ammatin vastuullisuus, itsenäisyys ja kokonaisvaltaisuus edellyttää itsensä jatkuvaa haastamista. Jatkuva kouluttautuminen on alalla menestymisen perusedellytys. Meillä Kallio-Karhupuistossa siihen panostetaan vahvasti.

Oman alueemme lisäksi toimimme koko pääkaupunkiseudun alueella, joten oma auto on välttämätön.

Ole yhteydessä, sovitaan aika tapaamiselle. Yhteinen, toivottavasti pitkä matka alkaa siitä.

Lisätietoa: Christian Helin yrittäjä, LKV p. 050 3236 378

Hakemukset: kalliorekry@kiinteistomaailma.fi

17.03.2022

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.